Nyomtatás
2022. június 07., Kedd 14:58

848 négyzetet tetováltatott magára, de neki ez nem elég

Írta:
Értékelés:
(0 szavazat)

A férfi még 2014-ben került be a Guiness Rekordok Könyvébe azzal, hogy senki másnak nincs a testére tetoválva annyi négyzet, mint neki. A rekordját azóta se döntötte meg senki, csak ő maga.

848-négyzetet-tetováltatott-magára,-de-neki-ez-nem-elég 848 négyzetet tetováltatott magára, de neki ez nem elég | Online Rádió - Egy Lépéssel Közelebb Hozzád! _ LépésRádió

A tetkómániás Matt Gone testét annyi tetoválás borítja, hogy lassan ki sem látszik alóluk az ember. A Guiness Rekordok Könyvébe 2014-ben 848 négyzettel került be, de állítása szerint – hinnünk kell neki, hiszen ennyi után már ki számolja… – az elmúlt években még hozzáadott húsz-harmincat nemzeti zászlók formájában – írja a upi.

Valószínűleg pontos számot csak azután fogunk kapni, ha valaki meg szeretné dönteni Matt Gone világrekordját, de úgy fest, hogy nem tolonganak a jelentkezők. A férfi a Guiness számára készült videóban elmondja, hogy annyit tetováltatott már az élete során, hogy gyakorlatilag már egyáltalán nem érzi, ha valami új dolgot varrat fel magára. Gone nemcsak négyzeteket tetováltat magára: a világrekord miatt a Guiness Rekordok Könyve nevét is felvarratta a hátára.

Megjelent: 323 alkalommal Utoljára frissítve:2022. június 07., Kedd 18:12
Holló Róbert

Legfrissebbek a szerzőtől:Holló Róbert

Kapcsolódó elemek