Nyomtatás
2022. május 18., Szerda 17:47

SuperStereo x HS7 – Hol van az a krézi srác

Írta:
Értékelés:
(0 szavazat)

Ki ne ismerné a kultikus zenekar, a Heaven Street Seven, azaz a HS7 „Hol van az a krézi srác” című örök slágerét? A fátyolos alter-sanzonhoz most SuperStereo, azaz Laskai Viktor adott hozzá mai elektro-pop stílusjegyeket úgy, hogy az eredeti hangulat is megmaradjon benne.
Nézzétek meg itt a dalhoz készült klipet és ha nektek is tetszik a dal, szavazzatok rá a Lépés Magyar Top 20-as listánkon!

SuperStereo-x-HS7-–-Hol-van-az-a-krézi-srác SuperStereo x HS7 – Hol van az a krézi srác | Online Rádió - Egy Lépéssel Közelebb Hozzád! _ LépésRádió

Lassan 22 éve annak, hogy megjelent a HS7 mindent elsöprő nagylemeze, a „Cukor”, rajta a közönségkedvenc, mai napig óriási rajongást kiváltó „Hol van az a krézi srác” című dallal. Habár az együttes már hét éve nem alkot aktívan, szívesen fogadta a népszerű DJ/producer, SuperStereo felkérését:

„Egy volt zenésztársam esküvőjére készültem, amikor a kezembe került a „Hol van az a krézi srác” zenéje és gondoltam, kicsit leporolom. Nem hagyott nyugodni a gondolat, hogy megmutassam a zenekartagoknak, akik annyira lelkesedtek az új verziótól, hogy Szűcs Krisztián újra fel is énekelte a számot, hogy még jobban passzoljon az új verzióhoz” – mesélte Laskai Viktor.

Az elektro-pop előadó, akinek a nevéhez a gigantikus sikerű „Bent a neved” is fűződik, egyébként kényelmesen mozog az alternatív zene világában is: korábban a Péterfy Bori & Love Band dobosa volt.

A feldolgozás egy vadonatúj klipet is kapott, amelyben a „krézi srác” és a „régi lány” van a főszerepben, de pár jelenet erejéig Laskai Viktor és Szűcs Krisztián is feltűnik a videóban.

Megjelent: 688 alkalommal
Holló Róbert

Legfrissebbek a szerzőtől:Holló Róbert

Kapcsolódó elemek