Nyomtatás
2022. május 16., Hétfő 23:56

GAYLE – luv starved

Írta:
Értékelés:
(0 szavazat)

Első önálló EP-jével jelentkezett a nashville-i csillag.
Extravagáns klippel érkezett a „luv starved”, nézzétek meg itt!

GAYLE-–-luv-starved GAYLE – luv starved | Online Rádió - Egy Lépéssel Közelebb Hozzád! _ LépésRádió

„a study of the human experience” címmel mutatta be az anyagot Amerika üdvöskéje, a korongon pedig a „ur just horny” mellett GAYLE legnagyobb slágere, az „abcdefu” is hallható. Utóbbi hurrikánként tarolta le a legnevesebb zenei toplistákat, miközben itthon is a rádiók egyik legpörgetettebb felvételévé vált az utóbbi hetekben.

Nem meglepő az óriási siker a mindössze 17 éves énekesnő körül, hiszen kendőzetlenül őszinte, nyers hangzásvilágú dalai pillanatok alatt az ember fejébe kúsznak. Az új EP-vel pedig már egy jóval sokszínűbb képet kaphatunk GAYLE személyiségéről, miközben az előadó hajlandó feltárni legmélyebb bizonytalanságait és vágyait izgalmas felépítésű számain keresztül.

A korong egyik legkiemelkedőbb darabja a „luv starved”, amiben GAYLE a pop, az alternatív és a rock stílusjegyek fúziója mentén enged betekintés legbensőségesebb érzéseibe: a magány és szeretéhség kínzó bizonytalanságába. A nyugodt zongoramenetből indulva a már az énekesnő védjegyévé vált, apokaliptikus gitár riffekkel törnek felszínre emóciói.

Megjelent: 493 alkalommal
Holló Róbert

Legfrissebbek a szerzőtől:Holló Róbert

Kapcsolódó elemek