Nyomtatás
2022. május 14., Szombat 16:42

Nem randizik a nő csivavái jóváhagyása nélkül

Írta:
Értékelés:
(0 szavazat)

A nő nem vágyik olyan párkapcsolatra, amit nem hagytak volna jóvá a csivavák.

Nem-randizik-a-nő-csivavái-jóváhagyása-nélkül Nem randizik a nő csivavái jóváhagyása nélkül | Online Rádió - Egy Lépéssel Közelebb Hozzád! _ LépésRádió

Jahnnalee Randall semmiképpen sem vágyik elhamarkodott párkapcsolatra, de tudja, mit akar egy lehetséges partnertől. A 34 éves lány határozottan állítja, hogy soha nem tudna randevúzni valakivel, akit szeretett csivavái, a 12 éves Gizmo és Starleena nem helyeselnek.

„Nem randevúzok sokat, szeretek egyedül lenni – magyarázta. – De ha találkoznék valakivel, a kutyáknak jóvá kell hagyniuk. Ha Gizmónak nem tetszett az illető, nem tudnék randevúzni vele.”

Gizmo és Starleena mindig közel állt Jahnnaleehez, aki az évek során 30 000 font értékű gardróbbal ajándékozta meg négylábú barátait.

Jahnnalee, aki Los Angelesben él, azt mondta: „Azt mondták nekem, hogy férfit kell szereznem, és igazi gyerekeket kell szülnöm, de a kutyák az én gyerekeim. Szerintem a világ legaranyosabb dolga felöltöztetett kutyákat látni.

Nem akarok embergyereket, szeretem a szőrös kölykeimet.

Szerintem a kutyák olyan különlegesek, szeretőek és hűségesek. Sajnos az emberek nem ilyenek.”

Gizmónak és Starleenának nemcsak saját lenyűgöző ruhakollekciója van, hanem saját franciaággyal felszerelt szobájuk is, és órákra is járnak. Jahnnalee elmondta: „Több mint 300 ruhadarabjuk és 12 cipőkészletük van – köztük két pár crocs. Körülbelül 40 000 dollárt költöttem a gardróbjukra és a kiegészítőikre, de valójában csak bemutatókra vagy kirándulásra hordanak ruhát. Ebbe beletartozik a hátsó udvarban található mini kutyás vidámparkjuk is, ahol felfújható csúszdák, babzsákok, pavilonok és felrobbantható szivárványok várják őket” – mondta el a nő a gyerekszerepbe kényszerített kutyákról.

Forrás.: (via)

Megjelent: 548 alkalommal
Holló Róbert

Legfrissebbek a szerzőtől:Holló Róbert

Kapcsolódó elemek