Nyomtatás
2022. május 10., Kedd 14:58

Több mint hatvan éves McDonald’s ételt talált háza falában egy amerikai házaspár

Írta:
Értékelés:
(0 szavazat)

Azt hitték, valami szörnyűségre bukkantak, de csak sült krumpli és hamburgercsomagolás került elő az illinoisi család házának falából előkerült rejtélyes csomagból.

Több-mint-hatvan-éves-McDonald’s-ételt-talált-háza-falában-egy-amerikai-házaspár Több mint hatvan éves McDonald’s ételt talált háza falában egy amerikai házaspár | Online Rádió - Egy Lépéssel Közelebb Hozzád! _ LépésRádió

A konyháját és a fürdőszobáját újította fel egy család április közepén a Chicagotól mintegy 80 kilométernyire, északnyugatra fekvő Crystal Lake-ben. A fürdőben le akartak szedni egy beépített vécépapírtartót, amihez ki kellett vágniuk egy darabot a könnyűszerkezetes falból – írja az NBC News.

A falon vágott lyukban különös csomagot találtak: valamit törölközőbe csavartak, mielőtt elfalazták. A 31 éves Grace Jones azt mondja, a férjével együtt nagyon megijedtek, attól tartottak, hogy egy gyilkosság nyomára bukkantak, ezért elküldték a gyerekeket, mielőtt kibontották a csomagot. A törölközőben azonban csak két csomagolópapírt és egy adag, meglepően jó állapotban maradt sült burgonyát találtak.

A krumpli és a hamburgercsomagolás a ház 1959-es építése óta pihenhetett a falban. Akkoriban egy hamburger 15 centbe, egy adag sült burgonya 10 centbe, egy shake pedig 20 centbe került a Mekiben. Grace Jones, aki a környéken nőtt fel elmondta, hogy az édesanyja egyik meghatározó gyerekkori élménye az egyik első McDonald’s étterem 1955-ös megnyitója.

A házaspár a csomagolópapírokat egy mappába, a burgonyát pedig egy műanyag dobozba tette, hogy emlékként megőrizzék őket. A leletről feltöltöttek néhány fotót a Reddit közösségi portálra.

Megjelent: 495 alkalommal
Holló Róbert

Legfrissebbek a szerzőtől:Holló Róbert

Kapcsolódó elemek