Nyomtatás
2022. május 09., Hétfő 21:03

Imanbek & BYOR – Belly Dancer

Írta:
Értékelés:
(0 szavazat)

A díjnyertes DJ/producer, Imanbek most a felkapott előadóval, BYOR-ral kollaborált, és egy igazi örökzöldet öltöztetett modern köntösbe.
Hallgassátok meg a TikTokon is futótűzként terjedő tracket itt!

Imanbek-&-BYOR-–-Belly-Dancer Imanbek & BYOR – Belly Dancer | Online Rádió - Egy Lépéssel Közelebb Hozzád! _ LépésRádió

A „Belly Dancer” Akon 2000-es évek közepén megjelent „Bananza” című slágerét veszi alapul, és a nosztalgikus, fülledt eredeti verziót egy modern house trackbe ültette át a két előadó. Az eredmény egy merész klubbanger, amire biztosan felkapja a közönség a fejét a tánctereken!

Imanbek néhány évvel ezelőtt elérte a marandót alkotók státuszát, amikor kiadta Saint Jhn „Roses” című remixét, letarolva vele a legrangosabb toplistákat.

A feltörekvő tinédzserből hirtelen az első Grammy-díjas kazahsztáni producer lett. A zenész legfrissebb újdonsága, a „Belly Dancer” tökéletesen illeszkedik folyamatos fejlődéséhez, amiben ezúttal BYOR-ral, Kelet-Európa egyik legfelkapottabb elektronikus fellépőjével egyesíti erejét.

A „Belly Dancer” egy azonnal felismerhető ének köré építi fel az izzasztó hangulatot, miközben a szűrt effektek, a hűvös, erős house-ütemek és a masszív bassline szentháromsága tökéletes egységként fuzionál.

Megjelent: 339 alkalommal
Holló Róbert

Legfrissebbek a szerzőtől:Holló Róbert

Kapcsolódó elemek