Nyomtatás
Értékelés:
(0 szavazat)

Leony – Remedy

- Közzétéve május 08, 2022

Ozd meg!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ezúttal saját felvétellel borzolja a kedélyeket a mindössze 24 éves német szupersztár: a „Remedy” merészen vegyíti a vintage dance stílusjegyeket a modern pop elemekkel, míg Leony éteri hangja másodpercek alatt a fülünkbe mászik.
Stílusos image klippel debütált a „Remedy”, nézzétek meg itt!

Leony – Remedy

A rádióbarát, szerelmes töltetű újdonság egyre jobban hasít, egy hónap alatt már több mint 8 milliós streamet generált Spotify-on, és ez még csak a kezdet!

Az énekesnő még 14 évesen - kihasználva a YouTube adta lehetőségeket - kezdett el feldolgozásokat feltölteni a netre, cover-jei pedig idővel egyre szélesebb közönséghez jutottak el. Az abszolút ugródeszkát azonban a német ’Rising Star’ című tehetségkutató jelentette számára, ahol „Unknown Passenger” zenekarával értek el sikereket. Később Leony külön folytatta karrierjét, szóló szerzeményei pedig egyre szélesebb közönséghez jutottak el.

Legutóbb az O-zone együttes „Dragostea Din Tei” című örökzöldjének adott pezsgő, modern hangzást: a „Faded Love” pillanatok alatt tört utat magának a toplisták élbolyába, a streaming felületeken pedig már több mint 400 milliós összhallgatottságot generált.

Megjelent: 77 alkalommal