Nyomtatás
2022. május 08., Vasárnap 15:21

Perrin - Álomnapló

Írta:
Értékelés:
(0 szavazat)

Perrin első magyar nyelvű dala, az "Álomnapló" egy tempós, táncos szerzemény, nem is csoda, hogy máris a slágerré válás útjára lépett.
A felvételt mi is forgatjuk már, egy ideje. Nézd meg az "Álomnapló" című dal klipjét itt!

A fülbemászó trackhez egy frappáns visualizer is készült, illetve egy magával ragadó live session videó is készült hozzá, amit a Ráth György-villában rögzített Palotai Soma, azaz Perrin és a zenekara.

Soma a dobos Czirják Tamással (Jazzbois, Lajkó Félix), a szintis-mindenes Harmath Somával (Yesyes), valamint a basszus-mester Heilig Tomival (Punnany Massif, Speiz Boys, Soulclap Budapest) és Sági Viktor Vanis (Jazzbois, Amoeba) gitárossal közösen alkotja a Perrin Live élőzenekaros felállását. Az elmúlt nagyjából egy év egy igazán termékeny időszak volt a zenészek életében, a produkció több single-je és videóklipje is megjelent, írt róla a magyar és a külföldi sajtó, több európai országban rendszeresen játszották és játsszák dalait a rádiók, ismert márkákkal vett részt közös projektekben, induló előadói támogatást kapott az NKA Hangfoglaló Programtól, és felkarolta a Punnany Massifot is képviselő AM:PM lemezkiadó és management iroda.

A COVID ellenére sem állt le a pörgés, ennek tudható be, hogy elkészült Perrin első nagylemeze, a "High On Glitter", amit most már végre a közönség előtt élőben is bemutathat.

Megjelent: 519 alkalommal
Holló Róbert

Legfrissebbek a szerzőtől:Holló Róbert