Nyomtatás
2022. május 04., Szerda 21:10

DR BRS – Jöhet még egy

Írta:
Értékelés:
(0 szavazat)

Szédületes „orvossággal” állt elő az utóbbi évek egyik legkeresettebb DJ/producere! A „Jöhet még egy” igazi bulihimnusz, ami a rádiók mellett a klubok táncterén is megállja majd a helyét!
Nézzétek meg a dalhoz készített klipet itt!

DR-BRS-–-Jöhet-még-egy DR BRS – Jöhet még egy | Online Rádió - Egy Lépéssel Közelebb Hozzád! _ LépésRádió

DR BRS neve garancia a sikerre: az utóbbi években olyan abszolút megahitekkel és izgalmas kollaborációkkal jelentkezett, mint az „Évszakok”, a „Koccintós”, vagy a „Hol van az a lány”. A MAHASZ által közzétett hivatalos, 2021-es slágerlistára nem kevesebb, mint hat felvételével is felkerült, így tavaly ő volt az egyik legjátszottabb előadó a rádiókban. Nincs kétség, 2021-ben DR BRS volt a hallgatók egyik elsőszámú hangulatbiztosa!

A „doktor úr” most egy különleges frissítővel érkezik, ezúttal saját szerzeménnyel mászik be a hallójáratokba. A „Jöhet még egy” az R&B stílus forró hangulatát idézi, miközben mondataival igazi fricskát mutat a bulizni vágyóknak.

Az üdítő, feel-good újdonsághoz egy zseniális, egyben szürreális videó is forgott, amelyben Atka végre elképesztően profi tánctudását is bemutatja!

„Már több mint 20 éve táncolok hip hop műfajban, és ezúttal végre olyan klipet forgattunk, amiben ezt megmutathatom. Szabó Tomi össze is hozott egy brutális koreográfiát, a Los Tiki Pictures stábja pedig egy hihetetlen videót kreált az Illúziók Múzeumában” – mesélte az előadó.

Megjelent: 740 alkalommal
Holló Róbert

Legfrissebbek a szerzőtől:Holló Róbert

Kapcsolódó elemek