Nyomtatás
2022. május 04., Szerda 14:10

Megdöbbenve nézte a férfi, ahogy a futár elszelel az előre kifizetett vacsorájával

Írta:
Értékelés:
(0 szavazat)

Kínai vacsorát rendelt magának egy férfi április 29-én, pénteken, az angliai Blackpoolban. Nem sokkal később üzenetet kapott, hogy az ételt leszállították, holott ő nyomát sem látta a futárnak. Gyanút fogott, ezért megnézte a biztonsági kamerája felvételét.

John Cawdron megdöbbent attól, amit látott, amikor visszanézte a háza bejáratát pásztázó biztonsági kamera felvételét. A futár, akinek a vacsoráját kellett volna leszállítania, egyszerűen ellopta az ételt – írja a Daily Star című brit lap.

Cawdron egy kínai étteremből rendelt, és az Uber Eats futárjával szállíttatta ki az ételt, amiért összesen 39 fontot (közel 18 ezer forintot) fizetett. Nem sokkal később üzenetet kapott, hogy a vacsoráját leszállították, csakhogy ő nyomát sem látta az ételnek, és nem halott sem csengetést, sem kopogtatást.

Amikor ellenőrizte a biztonsági kamera felvételét, azt látta, hogy a futár megérkezett, letette az ajtó elé a csomagot, fotókat készített, hogy később bizonyíthassa, ő valóban teljesítette a szállítást, majd visszatette az ételt a táskájába és elszelelt.

Amikor a férfi felhívta az Uber Eatst, először el akarták hajtani, hazugnak nevezték, mondván, bizonyítékuk van rá, hogy leszállították neki az ételt. Aztán amikor átküldte nekik a biztonsági kamera felvételét, változtattak a hozzáállásukon. A cég szóvivője megígérte, hogy visszaadják a férfi pénzét, és azt is, hogy az ügyet alaposan kivizsgálják.

A fotósként dolgozó Cawdron a YouTube-csatornáján is megosztotta a biztonsági kamerák felvételét.

Megjelent: 500 alkalommal
Holló Róbert

Legfrissebbek a szerzőtől:Holló Róbert

Kapcsolódó elemek