Nyomtatás
2022. május 01., Vasárnap 17:44

Cheat Codes – Payback (feat. Icona Pop)

Írta:
Értékelés:
(0 szavazat)

Egy jó hangulatú dallam képes az egysíkú mindennapokban is előhívni a feel-good élményt – jól tudja ezt a Cheat Codes és az Icona Pop is, akik egy hamisítatlan hangzásvilágú darabbal adnak friss löketet a tavasznak.
Hallgassátok meg itt a dalt!

Cheat-Codes-–-Payback-(feat.-Icona-Pop) Cheat Codes – Payback (feat. Icona Pop) | Online Rádió - Egy Lépéssel Közelebb Hozzád! _ LépésRádió

A „Payback” diszkós ütemekre, színes szinti akkordokra, és örömteli, könnyed popelemekre épül.

A pop, R&B, elektronikus és alternatív műfajokban igazi úttörőként üzemel az amerikai Cheat Codes trió. A fiúk lenyűgözően változatos megahiteket hoztak már nekünk, köztük a platinaminősítésű „No Promises”-t, amit Demi Lovatoval közösen jegyeznek, vagy a szintén arannyal minősített „SEX” című, Kris Kross Amsterdam-mal közös slágert.

A megahármashoz mindig is közel állt a vintage-hangzás, így itt volt az ideje, hogy egy klasszikus funky stílusú kollab, a „Payback” is napvilágot lásson.

Az újdonság bővelkedik a meleg tónusú dallamvezetésben, a finoman szűrt gitárriffekben és a szintetizátorok kellemes torzításaiban, amit a fesztiválok nagy kedvence, a svéd Icona Pop jellegzetes vokálszekcója színez tovább.

Megjelent: 512 alkalommal
Holló Róbert

Legfrissebbek a szerzőtől:Holló Róbert

Kapcsolódó elemek