Nyomtatás
2022. április 26., Kedd 15:00

Allergiás reakció a kozmetikusnál: duplájára dagadt az ausztrál nő feje

Írta:
Értékelés:
(0 szavazat)

Azt mondja, úgy nézett ki, mint Frankenstein szörnye.

Egy ausztrál nő sok év után a TikTokon mutatta meg, hogy nézett ki, miután egy kozmetikusnál kapott kezelés allergiás reakciót váltott ki nála.

Még 2016-ban történt, hogy a Perth-ben élő Tamika Cleggett kipróbált egy új kozmetikust. Szemöldök-gyantázásra jelentkezett be, és azt kérte, hogy szemceruzával is menjenek végig a szemöldökén. Mivel világosan elmondta, mit kér, nem tartotta fontosnak megemlíteni, hogy a szemfestékre allergiás.

Aztán a kezelés végén megdöbbenve észlelte, hogy tudta és hozzájárulása nélkül befestették a szemöldökét.

Pár órával később melegnek érezte a szemét, szemöldöke kissé megduzzadt, másnap reggelre azonban látszott a súlyos allergiás reakció hatása. Az arca annyira feldagadt, hogy a szemeit képtelen voltak kinyitni, 24 órára elvesztette a látását.

Orvoshoz ment, kórházba került, a következő négy napban pedig egyre rosszabb lett az állapota. Testvére szerint úgy nézett ki, mint egy földönkívüli: az egész feje feldagadt. Egyszerre rettegett attól, hogy meg fog vakulni, és hogy a fél évvel később esküvőjén is úgy fog kinézni, mint Frankenstein szörnye.

Végül négy hét kellett a teljes felépüléshez. A TikTokra azért tette ki nemrég a videót, hogy minél több emberhez eljusson, és megelőzhetők legyenek a hasonló allergiás reakciók.

@tcleggett #allergicreaction #gonewrong #fail ♬ Oh No - Kreepa

Megjelent: 328 alkalommal
Holló Róbert

Legfrissebbek a szerzőtől:Holló Róbert

Kapcsolódó elemek