Nyomtatás
2022. április 28., Csütörtök 02:57

Darvasi Áron – Nem eleget éltem még

Írta:
Értékelés:
(0 szavazat)

Egy sokrétű, tevékeny alkotót ismerhettünk meg Darvasi Áron személyében, hiszen amellett, hogy a szegedi gyökerű, egyre népszerűbb trió, a Kultúrkör aktív frontembere, színművészi-rendezői karrierje is folyamatosan ível felfelé: édesapjával közösen írt és maga rendezett kortárs drámát, legutóbb pedig a nagyszájú Zoli G főszerepében láthattuk meg az RTL Hotel Margaret jelenleg futó sorozatában.
Nem rég pedig saját szóló dalát is megjelentette, mely a "" címet kapta. Nézzétek meg itt a hozzá készített klipet!

Darvasi-Áron-–-Nem-eleget-éltem-még Darvasi Áron – Nem eleget éltem még | Online Rádió - Egy Lépéssel Közelebb Hozzád! _ LépésRádió

Nem mindig volt borítékolható a siker, hiszen Áron rengeteg hullámvölgyet élt meg már egészen fiatalon, amelyeknek teljes történetét egy fülbemászó, rádióbarát dalba öntve mutatja be nekünk először.

„Sok családi tragédia ért gyerekként, jó ideig volt bennem egy feszültség, amit nem megfelelően vezettem le, és csak tetőztem a bajt eljutva a legmélyebb pontig. Majd jött a kijózanító felismerés, hogy nem süppedhetek örökre a múltamba, hiszen senki se törődik azzal, mennyi rossz. Muszáj megváltoznom” – osztotta meg az énekes saját történetét. „Felkerültem Budapestre, amivel egy teljesen pozitív irányt vett az életem a karrieremben és a magánéletemben is, hiszen tavaly megismerkedtem egy lánnyal, aki magamért szeret” – tette hozzá.

Áron egy régi-új visszatérő, hiszen korábban is jelentkezett önálló rap-szerzeményekkel, ám énekesként most hallhatjuk először szólóban kibontakozni a „Nem eleget éltem még” című felvételben. A szám egy bensőséges, nosztalgikus klippel együtt érkezik, benne a szerző megindító, gyerekkori felvételeivel.

Megjelent: 534 alkalommal Utoljára frissítve:2022. április 27., Szerda 21:05
Holló Róbert

Legfrissebbek a szerzőtől:Holló Róbert