Nyomtatás
2022. április 27., Szerda 23:57

Kraken67 – Jól vagyunk

Írta:
Értékelés:
(0 szavazat)

A Kraken67 levisz a tenger mélyére és egy darabig biztos nem is jössz fel - itt a „Jól vagyunk”!
A dalhoz készített videót nézzétek meg itt!

Kraken67-–-Jól-vagyunk Kraken67 – Jól vagyunk | Online Rádió - Egy Lépéssel Közelebb Hozzád! _ LépésRádió

Tavaly debütált Lenszkij és Kissbaba közös zenei projektje, a Kraken67, majd kis kihagyás után, rengeteg inspirációt szippantva magukba készek, hogy a trap-szcéna ismét felfigyeljen rájuk. Új trackjük súlyos verzéiktől ordító, de zenei hangzásukban egész csendesen morajló, amit a hologramos videóklip tesz még addiktívabbá.

A duó, melynek nevét tengeri mondák ihlették, egészen fiatalon, tagjai sok évvel ezelőtt ismerkedtek meg és kötöttek szoros barátságot, ám Kissbaba Skóciába költözése miatt egy ideig alig beszéltek egymással. A Kraken67 története Kissbaba Magyarországra való visszatérésével kezdődött Lenszkij konyhájában egy üveg ital és egy laptop beépített mikrofonjának társaságában. Majd megszületett a debütáló szám, a „Popcorn”, ami nagyot pörgött az online zenemegosztókon és szakmai berkekben is villámgyorsan vitte a duó hírét.

A páros valahol a pop határmezsgyéin mozogva, még pont elkerülve azt, kísérletezik a lágyabb dallamok és autotune mixével.

A kiforrott újdonság, a „Jól vagyunk” egy kísérletező videóklippel együtt érkezett, amely Csizmazia András egyetemi munkája. A kisfilm a paradoxon és az illúzió gondolata mentén jár és analóg vetített hologram-technika segítségével készült.

Megjelent: 783 alkalommal Utoljára frissítve:2022. április 27., Szerda 21:01
Holló Róbert

Legfrissebbek a szerzőtől:Holló Róbert

Kapcsolódó elemek