Nyomtatás
2022. április 04., Hétfő 20:32

Minelli – Heart Instructions

Írta:
Értékelés:
(0 szavazat)

Lenyűgöző alkotói portfólióval rendelkezik Minelli, aki tavalyi, többszáz milliós streamet generáló kiadványaival világszerte a slágerlisták élére került: a „Rampampam” masszív beatjeivel és lebilincselő kórustémájával a Shazam Global Dance lista első helyéig repítette az előadót, míg „Nothing Hurts” című szerzeménye szintén a rádiók elsőszámú kedvence lett több országban.
Nem rég megjelent Minelli legújabb "Heart Instructions" című dala, hallgassátok meg itt!

Minelli-–-Heart-Instructions Minelli – Heart Instructions | Online Rádió - Egy Lépéssel Közelebb Hozzád! _ LépésRádió

Most egy érzéki deep-house slágervárományossal érkezik Minelli, amit aligha fogunk kiverni a fejünkből: a „Heart Instructions”-ben a román származású előadó egyedülálló énekhangja és a mély lüktetés teremti meg a tökéletes fúziót, amely egy idealizált, hibátlan kapcsolat útmutatóját festi le.

„A „Heart Instructions” minden olyan tapasztalt ember számára készült, aki tudja, hogy az élet hullámvölgyekről is szól. Amikor ezt a dalt írtam, arra gondoltam, milyen rendkívüli lenne egy kézikönyv, amely lépésről lépésre megtanít minket a tökéletes kapcsolat kialakítására. Ez a szám egy eleven emlék egy stúdiós estéről, amikor a tökéletes életről elmélkedtem” – mondta el Minelli legújabb kiadványáról.

Megjelent: 1202 alkalommal
Holló Róbert

Legfrissebbek a szerzőtől:Holló Róbert

Kapcsolódó elemek