Nyomtatás
2022. április 04., Hétfő 19:32

Clean Bandit – Everything But You (feat. A7S)

Írta:
Értékelés:
(0 szavazat)

A Grammy-díjas Clean Bandit visszatért és végre bemutatta idei első kiadványát, az „Everything But You"-t, amelyben a BRIT-díjra jelölt svéd előadó, A7S is közreműködik.
Hallgassátok meg itt az üdítő közöst!

Clean-Bandit-–-Everything-But-You-(feat.-A7S) Clean Bandit – Everything But You (feat. A7S) | Online Rádió - Egy Lépéssel Közelebb Hozzád! _ LépésRádió

Az euforikus, rádióbarát track az együttlétben való vigaszkeresésről szól, hangzásában pedig ötvözi a brit formáció és a karakteres hangú előadó művészetét.

Az „Everything But You”-t a többszörös platinalemezes zenekar és A7S közösen írta, de a munkálatokban még részt vett a slágergyáros Digital Farm Animals csapata, Plested, Franklin, és Tom Grennan is.

A különleges hangzásvilágáról ismert Clean Bandit nemzetközi áttörését a „Rather Be” című megahit és a szintén hatalmas sikert arató „New Eyes” című debütáló album hozta meg 2014-ben. 2018-ban újabb nagylemezzel jelentkezett a csapat, amely az év egyik legnagyobb durranása lett. A korong olyan slágereket sorakoztatott fel, mint a Demi Lovatoval közös „Solo”, vagy az Ellie Gouldinggal készített „Mama”. Legutóbb a „Tick Tock” című felvétellel tarolták le a hazai és nemzetközi slágerlistákat egyaránt.

Megjelent: 472 alkalommal
Holló Róbert

Legfrissebbek a szerzőtől:Holló Róbert

Kapcsolódó elemek