Nyomtatás
2022. március 21., Hétfő 23:57

Red Hot Chili Peppers - Black Summer

Írta:
Értékelés:
(0 szavazat)

A négyfős, észveszejtő csapat idén nemcsak a turnézáshoz tér vissza, hanem egy teljes alkotói csomagot tárnak elénk tavasszal az élő legendák.
Filmes látványvilágú videóval érkezett a "Black Summer", nézzétek meg itt!

Red-Hot-Chili-Peppers-Black-Summer Red Hot Chili Peppers - Black Summer | Online Rádió - Egy Lépéssel Közelebb Hozzád! _ LépésRádió

A hamarosan érkező, „Unlimited Love” című lemezük meghatározó gitárosuk, John Frusciante nagy visszatérése és egy igazi szerelemprojekt gyümölcse. Az áprilisban megjelenő tizenkettedik album debütáló felvétele, a „Black Summer” klippel együtt debütált.

A korszakalkotó, Los Angeles-i banda újdonsága bizonyára sokakban fog nosztalgiát kelteni, hiszen minden adott benne, amiért a társaságra a világ legkeresettebb zenészeiként hivatkoznak.

„Epekedünk azért, hogy fényt gyújtsunk a világban, hogy felemeljük, összekapcsoljuk és összehozzuk az embereket. Minden egyes zene az új lemezünkön egy értékes darabunk, ami tükrözi az univerzumról alkotott nézetünket. Ez életünk küldetése. Dolgozunk, összpontosítunk és készülünk, hogy amikor jön a legnagyobb hullám, készen álljunk a meglovaglására. Köszönjük, hogy meghallgatod ezt a dalt, reméljük élvezni fogod!” – összegezték gondolataikat a zenekar tagjai, azaz Anthony Kiedis (frontember), Flea (basszusgitár), Chad Smith (dobok) és John Frusciante (gitár).

Megjelent: 523 alkalommal
Holló Róbert

Legfrissebbek a szerzőtől:Holló Róbert

Kapcsolódó elemek