Nyomtatás
2022. március 09., Szerda 21:14

Sorana & David Guetta – Redrum

Írta:
Értékelés:
(0 szavazat)

Alig háromévesen romániai szobájában ülve Sorana azon kapta magát, hogy egy Whitney Houston kazettára énekel. Ott és akkor elhatározta, hogy énekesnő lesz.
Az eltökélt alkotó ambíciói meghozták a siker gyümölcsét, most pedig megérkezett a "Redrum", nézzétek meg a dalhoz készített klipet itt!

Sorana-&-David-Guetta-–-Redrum Sorana & David Guetta – Redrum | Online Rádió - Egy Lépéssel Közelebb Hozzád! _ LépésRádió

Az eltökélt alkotó heves ambíciói meghozták a siker gyümölcsét, számos nemzetközi sláger társszerzője lett: köztük a The Chainsmokers és az ILLENIUM listavezető, platina minősítésű „Takeaway” című kollaborációjáé, vagy a hazánkban is népszerű „Heartbreak Anthem”-é, amit a Galantis, David Guetta és a Little Mix jegyez közösen.

A világszerte elismert francia lemezlovas, Guetta szívesen alkotott ismét a tehetséges énekesnő-dalszerzővel. A két előadó Kanye West „Heartless” című szerzeményét vette alapul és gondolta újra, a végeredmény pedig egy fülbemászó dance-pop track lett. Sorana vagány vokálja és a DJ energikus basszusvezetése egy megjegyezhető kollaborációban válnak eggyé.

A „redruM” egy kísérteties, csavaros videóklippel debütált, ami Kubrick „Ragyogás” című filmjét idézi meg.

„A „redruM” két ember történetét meséli el, akik ugyanabba a személybe szerelmesek – mesélte Sorana. „A végén az egyik boldog a szerelemben, a másiknak pedig összetörik a szívét. A dalszövegben a szerelmi bánat érzését egy gyilkossághoz hasonlítom – én is tapasztaltam, hogy ezen mennyire nehéz túllépni.

A felvétel ironikusan mutatja be, hogyan reagálnak az emberek ilyenkor. A szerelem jön és megy, így akár élvezhetjük is, amíg tart” – tette hozzá.

Megjelent: 353 alkalommal
Holló Róbert

Legfrissebbek a szerzőtől:Holló Róbert

Kapcsolódó elemek