Nyomtatás
2022. március 09., Szerda 20:14

Charlie Puth – Light Switch

Írta:
Értékelés:
(0 szavazat)

Charlie Puth hosszabb hallgatás után vadonatúj szólótrackkel tért vissza, ez a dal pedig minden várakozást megért!
Humoros videóklippel együtt érkezett a „Light Switch”, amelyben Charlie megpróbálja meghódítani választottja szívét. Vajon sikerül neki? Nézzétek meg itt az újdonságot!

Charlie-Puth-–-Light-Switch Charlie Puth – Light Switch | Online Rádió - Egy Lépéssel Közelebb Hozzád! _ LépésRádió

Addiktív vokál, lüktető modern pop beatek és egy azonnal magával ragadó flow: így lehet összegezni az amerikai szupersztár rádióbarát újdonságát.

A felvétel különlegessége, hogy a rajongók hónapokon keresztül betekintést nyerhettek a szám előkészületeibe, ugyanis az előadó TikTok oldalán osztott meg exkluzív tartalmakat.

„Hatalmas élmény volt megmutatni az alkotási folyamatot a követőimnek! Az online bevonásukon keresztül olyan érzésem volt, mintha együtt írtuk volna a számot” – mesélte Charlie.

A „Light Switch” egyben Puth közelgő – eddigi legszemélyesebbnek tartott – stúdióalbumának előfutára is. „Soha nem volt lehetőségem olyan zenét kiadni, ami teljesen én vagyok - ezen a korongon most minden egyes darab az én személyiségem egy-egy részét mutatja majd be” – mondta el a Vogue-nak.

A négyszeres Grammy-jelölt énekes-dalszerző-producer 2015-ben robbant be a köztudatba Wiz Khalifával közös „See You Again" című slágerével, és fenekestül felforgatta a zenei szcénát. A Spotify-on eddig többmilliárd streamet generált, a nézők pedig YouTube-on is szétszedik: „Attention” című megahitje már meghaladta az egy milliárd megtekintést, míg a „We Don’t Talk Anymore” című dalának videóklipjét már több mint két és fél milliárdan látták.

Megjelent: 559 alkalommal
Holló Róbert

Legfrissebbek a szerzőtől:Holló Róbert

Kapcsolódó elemek