Nyomtatás
2022. február 27., Vasárnap 15:26

Maja x Lombos Márton feat. Arizóna - Szeretni még tudok

Írta:
Értékelés:
(0 szavazat)

Megjelent Maja, Lombos Márton és az Arizóna "Szeretni még tudok" című dala, melynek mottója: az élet, akár a póker.
Nézd meg a "Szeretni még tudok" című dal klipjét és ha neked is tetszik szavazz rá a Lépés Magyar Top 20-as listánkon!

Az Arizóna zenekar küldetésének érzi, hogy a számukra fontos társadalmi kérdéseket zenével kössék össze. Véleményük szerint mostanában annyira szeretjük csűrni-csavarni a szavakat, hogy elfelejtjük, mekkora igazságokat is rejtenek a sokszor hangoztatott gondolatok. Erre pedig ez a dal a példa. Egy igazi lánc, ahol a szemek szépen kapcsolódnak egymáshoz, de attól még minden egyes kis szem más. Egy lakás, egy kaszinónak tűnő kávézó, séta a sötétben, sejtelmes pillantások, pénz, hatalom és a nehézségek, lelket nehezítő döntések, amikkel mindennap szembesülünk.

A szerzemény születéséről Maja, az Arizóna énekesnője így mesélt: "Képzeljétek el, a lezárások teljes közepében vagyunk, bizonytalansággal van tele a fejünk-szívünk.

Én várandós voltam második kisfiunkkal, egyáltalán nem volt egy zökkenőmentes állapot. Bármi történjen is, ha szeretni még tudunk, nagy baj nem lehet, innen indul ez a dal. Majd jött a klip koncepciója, amikor már egy általánosabb köntösbe szerettük volna bújtatni a mondanivalót. Magát az életet egy pókerjátszmával szimbolizáltuk, ahol az Arizóna zenekar tagjai, valamint Lombos Marci formálja meg az egyes karaktereket. El akartuk játszani, hogy az ember tervez és végez, mi pedig azt terveztük, hogy Marcival titkon átvágjuk a többieket, miénk a pénz, a szerelem. De mi van akkor, ha mindent elveszítünk? Majdnem mindent, mert a szerelem, az összetartozás marad, tehát tulajdonképpen nyertesen jövünk ki a játszmából.

Igen ám, de a forgatáson csavartunk még egyet a történeten: nem elég, hogy mindenkit átvágunk, de én, az egyedüli nő, legyek a vezér nője - jött a gondolat.

A nő, aki nemcsak a vállát simogatja a górénak, de lapokat is osztanak neki. Mindenem megvan látszatra, drága ruha, szőrme. A pókerpartira mégsem azzal érkezem, akivel a klip elején csókot váltok, hanem egy másik férfi oldalán. Beleéltem magam egy nő helyzetébe, aki kilátástalan kapcsolatban, hezitál, esetlegesen meg is csalja a párját. A társadalom megvetné? Valószínű. Ha a férfi tartana két vasat a tűzben? Nem biztos. Ezért is izgalmas ez a felvétel, mert a videóklipet megnézve egy újabb történet születik meg a 'Szeretni még tudok'-ból" - árulta el Maja a kisfilmről.

Megjelent: 602 alkalommal
Holló Róbert

Legfrissebbek a szerzőtől:Holló Róbert

Kapcsolódó elemek