Nyomtatás
2022. január 15., Szombat 16:02

Dánielfy Gergő és az Utazók – Násztánc

Írta:
Értékelés:
(0 szavazat)

A fiatal debreceni zenekar Násztánc című dalával robbantja fel az internetet, ami a harmadik megjelent dal a február elején debütáló Szimpla Vágyak nagylemezről és komoly témákat feszeget.
Nézd meg a dalhoz készített klipet itt és amennyiben neked is tetszik a dal, szavazz rá a Lépés Magyar Top 20-as slágerlistánkon!

Dánielfy-Gergő-és-az-Utazók-–-Násztánc Dánielfy Gergő és az Utazók – Násztánc | Online Rádió - Egy Lépéssel Közelebb Hozzád! _ LépésRádió

A szorongásról, kirekesztettségről, meg nem értettségről, élni akarásról szól egy nagyon mai köntösben.

„Rosszul szoktam aludni, mivel pörög az agyam folyamatosan. Több dolgon… Vannak a szorongásnak bizonyos fajtái, amit egy társaságból való kirekesztettség is okozhat, egy média tömegből zúduló cunami, minden olyan hírrel, ami annyira felesleges az életünkbe… Vagy egy szerelmi csalódás, amitől 3 hétig el tud odáig jutni az ember, hogy 2 kiflit eszik összesen. Egy olyan érzés, ami folyamat azt kérdezi; Megfelelsz te ennek az életnek? Jó vagy ebben a játékban? Nem tudom… Egyet tudok, hogy amikor megírtam ezt a dalt, tudtam és nem feledtem el azt, hogy mi van az ÉLNI szó mögött, de mégis a fő szál az ott volt, hogy viszont SZERETNÉK! ÉLNI SZERETNÉK” – mondta el a témáról Dánielfy Gergő a dal szerzője.

A dalhoz videoklip is készült, amit 2 városban forgatott a zenekar. A történet része Budapesten, míg a zenekari image rész Debrecen mellett, Balmazújvárosban. 2 napig forgott a kamera, hiszen konkrét elképzelése volt a rendezőnek - aki a zenekar énekese Dánielfy Gergő volt -, hogy mit és hogyan szeretne látni.

„A 2 napos forgatás alatt sok minden történt… Vasárnap délutáni házibuli, reggeli fagyoskodás, hajnali forgatás a nappalimban, de minden percét élveztük, hiszen az egészet a barátainkkal és a jól bevált stábunkkal forgattuk, szóval gördülékenyen ment a munka. Szerintem ez lett az eddigi legjobb anyagunk és erre vagyok a legbüszkébb” - árulta el Gergő.

A lemez 2022 elején fog megjelenni Szimpla Vágyak néven és nem szokványos módon nem csak koncerten, de színházi darabként is be lesz mutatva, ahol Gergő egyedül adja elő egy teljes történet köré építve az albumot.

Addig is érkeznek a további dalok klippel, szóval érdemes követni a csapatot!

Megjelent: 863 alkalommal
Holló Róbert

Legfrissebbek a szerzőtől:Holló Róbert

Kapcsolódó elemek