Nyomtatás
2022. január 06., Csütörtök 15:07

Újévi újdonság: 18 éves korig ajándék születésnapi belépő a Nagyerdei Kultúrparkba!

Írta:
Értékelés:
(0 szavazat)

Az ország első vidéki állatkertjének és egyetlen vidámparkjának kiemelt célja, hogy generációk közös szórakozását tegye lehetővé, és minél könnyebben elérhetővé tegye szolgáltatásait legfőbb célközönsége, a családok számára.

Újévi újdonság - 18 éves korig ajándék születésnapi belépő a Nagyerdei Kultúrparkba! Újévi újdonság: 18 éves korig ajándék születésnapi belépő a Nagyerdei Kultúrparkba! | Online Rádió - Egy Lépéssel Közelebb Hozzád! _ LépésRádió

Épp ezért a 3 év alattiaknak biztosított díjmentes belépés – amely egyedülálló a hazai állatkertek között – és a nagycsaládosoknak nyújtott árengedmény mellett idén tovább bővíti a kedvezményezettek körét, miután 2022. január 1-től ingyenes születésnapi belépővel kedveskedik valamennyi 18 év alatti vagy 18. életévét éppen betöltő vendégének. Az állatkerti és vidámparki belépésre egyaránt vonatkozó kedvezmény igénybevételéhez a jogosult személynek mindössze fényképes igazolványát kell bemutatnia a bejáratnál.

A különféle családi és céges összejövetelek megrendezésében sokéves tapasztalattal rendelkező intézmény továbbá örömmel jelenti be, hogy állatkerti és vidámparki születésnapi zsúr szervezésében is az érdeklődők rendelkezésére áll egész évben. Az egyedi igényeket figyelembe véve összeállított programmal kapcsolatosan illetékes munkatársukkal (+36 30 355 5370 vagy Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.) egyeztethetünk.

Megjelent: 463 alkalommal
Holló Róbert

Legfrissebbek a szerzőtől:Holló Róbert

Kapcsolódó elemek