Nyomtatás
2021. december 22., Szerda 22:50

INNA - Up

Írta:
Értékelés:
(0 szavazat)

Upbeat dance-pop trackkel jelentkezett INNA. A román származású szupersztár új felvétele üdítő, fülbemászó hangzásával és pezsgő refrénjével varázsol nagyszerű hangulatot.
Nézzétek meg a "Up" című dal hivatalos lyric videóját itt!

INNA-Up INNA - Up | Online Rádió - Egy Lépéssel Közelebb Hozzád! _ LépésRádió

A kiadvány szövegében is ez a feel-good vibe kapott hangsúlyt: miként is emelhet „fel” és nyújthat támaszt a szerelem, amikor minden más az életében az ellenkező irányba taszít.

„Rendkívül izgatott vagyok az „Up” miatt, hiszen ez egy olyan szám, amit a legelső ütemek megszületése óta imádok. Szuper tehetséges és nagyon különleges emberekkel dolgoztunk rajta” – osztotta meg érzéseit az énekesnő.

INNA 2008-ban jelentette meg „Hot” című számát, amely futótűzként söpört végig a kontinens rádióin és klubjain, Európa-szerte heteken át uralta a chartokat. Innen már nem volt megállás, az énekesnő sorra jelentkezett jobbnál jobb saját számokkal és kollaborációkkal egyaránt. Olyan világhírű előadókkal dolgozott már együtt, mint Pitbull, Daddy Yankee vagy JBalvin - utóbbival közös „Cola Song” című bombáját már több mint 240 millióan látták a YouTube-on.

Megjelent: 705 alkalommal
Holló Róbert

Legfrissebbek a szerzőtől:Holló Róbert

Kapcsolódó elemek