Nyomtatás
2021. december 22., Szerda 20:50

Bizarr módszerrel vette fel lakótársait szex közben

Írta:
Értékelés:
(0 szavazat)

A massachusettsi férfit elítélték.

Egy pennsylvaniai bíróságon tárgyalták annak a férfinak az ügyét, aki bizarr módszerrel készített illegális hang- és képfelvételeket lakótársairól.

A massachusettsi Nils Knutrud 2015-ben ismerkedett meg egy párral, akiket két évvel később felvettek a Penn State egyetemre, így a három fiatal 2017-ben összeköltözött a pennsylvaniai State College diákvárosban.

Még abban az évben történt, hogy Knutrud karácsonyra egy Blu-ray DVD-lejátszóval lepte meg a párt. Ő maga állította be a készüléket, az ágyuk közelében helyezte el. A fiatal pár májusban gyanakodni kezdett lakótársukra. Kihúzták a DVD-lejátszót. Knutrud visszadugta.

Nem sokkal később derült ki, hogy a férfi kamerát, mikrofont és adattárolót helyezett el a lejátszóban.

Knutrud néha visszakérte tőlük a készüléket – ilyenkor töltötte le magának az illegálisan (például szexuális aktusok közben) készített fotókat és videókat. A philadelphiai Philly Voice azt írja, az egyik felvételen maga Knutrud is látható, amint bemegy a pár hálószobájába, és megszagolja az egyik felperes alsóneműjét. Knutrud emellett a fürdőszobában is elhelyezett kamerákat, valamint a nő Apple iCloud tárhelyét is feltörte, és a felhőben tárolt képek közül a nőt ábrázoló meztelen fotókat töltött le.

A pár egy idő után rájött a bizarr kukkoló trükkjére, 2019-ben beperelték a férfit.

A bíróság a napokban tárgyalta Knutrud ügyét, a férfit két év felfüggesztett szabadságvesztésre ítélték, emellett 22.500 dollár (6,9 millió forint) kártérítést kell fizetnie a párnak.

Megjelent: 428 alkalommal
Holló Róbert

Legfrissebbek a szerzőtől:Holló Róbert

Kapcsolódó elemek