Nyomtatás
2021. december 21., Kedd 23:29

Tiësto & Ava Max - The Motto

Írta:
Értékelés:
(0 szavazat)

A Grammy-díjas, többszörös platinalemezes holland DJ és napjaink egyik legfelkapottabb popdívája egy addiktív közössel dobták le a dance bombát.
Nézzétek meg itt a dalhoz készített klipet!

Tiësto-&-Ava-Max-The-Motto Tiësto & Ava Max - The Motto | Online Rádió - Egy Lépéssel Közelebb Hozzád! _ LépésRádió

A masszív hangzású „The Motto”-ban a lemezlovas karakteres house stílusjegyei és az énekesnő zseniális vokálja verhetetlen párost alkotnak.

„Ava egy igazán izgalmas új tehetség, gyönyörű hangja pedig mélységet ad a dalnak” - mondta a DJ, aki már alig várta a premiert.

„Amikor Tiësto megmutatta a tracket, azonnal beleszerettem és megállás nélkül ezt hallgattam. Erőteljes zene, ami arról szól, hogy nem érdekel más véleménye, önmagad vagy, jól érzed magad, és ezt tudatod az egész világgal” - tette hozzá Ava.

Tiësto a modern elektronikus szcéna egyik legnagyobb úttörője, akinek olyan megahiteket köszönhetünk, mint a „The Business”, vagy a toplistákat jelenleg is ostromló, Karol G-vel közös „Don’t Be Shy”.

Ava Max is pörgős évet tudhat maga mögött: a pophercegnő tavaly mutatta be első nagylemezét „Heaven & Hell” címmel, rajta olyan top zenékkel mint a „Sweet but Psycho” vagy a „Kings & Queens”.

Az újdonság az 1920-as éveket idéző klippel együtt érkezett, amelyben a két előadó őrületes bulit csinál.

Megjelent: 531 alkalommal
Holló Róbert

Legfrissebbek a szerzőtől:Holló Róbert

Kapcsolódó elemek