Nyomtatás
2021. december 21., Kedd 22:29

Bruno Mars, Anderson .Paak, Silk Sonic - Smokin Out The Window

Írta:
Értékelés:
(0 szavazat)

Harmadik közös felvételével jelentkezett a két Grammy-díjas énekes-dalszerző. Bruno Mars és Anderson .Paak párosa nem rég mutatta be debütáló lemezét „An Evening With Silk Sonic” címmel, amiről most egy kellemes felvételt hallhatunk.
Stílusos image klippel érkezett a single, nézzétek meg itt!

Bruno-Mars,-Anderson-.Paak,-Silk-Sonic-Smokin-Out-The-Window Bruno Mars, Anderson .Paak, Silk Sonic - Smokin Out The Window | Online Rádió - Egy Lépéssel Közelebb Hozzád! _ LépésRádió

A „Smokin Out The Window” ismét rendelkezik a duótól már jól megszokott lágy dallamvezetéssel és izgalmas soul stílusjegyekkel, miközben Bruno és Anderson szenvedélyes vokáljai most is eszméletlen löketet adnak a felvételnek.

A Silk Sonic az idei év egyik legnagyobb zenei meglepetése: a két szupersztár előadó között már 4 évvel ezelőtt megfogalmazódott a formáció ötlete, első közösüket azonban csak márciusban mutatták be. A „Leave The Door Open” hatalmasat menetelt és több mint 1 milliárd streamet generált már világszerte, pár hónapja pedig „Skate” című feel-good dalukkal mutatták meg a zenészek, milyen ereje is van a túlfűtött R&B stílusnak 2021-ben.

Megjelent: 710 alkalommal
Holló Róbert

Legfrissebbek a szerzőtől:Holló Róbert

Kapcsolódó elemek