Nyomtatás
2021. december 21., Kedd 17:29

Odett x Thuróczy Szabolcs - Végtelen utakon

Írta:
Értékelés:
(0 szavazat)

Különleges duettel jelentkezik Odett - legújabb dalát, a "Végtelen utakon" című felvételt a népszerű hazai színész, Thuróczy Szabolcs oldalán keltette életre.
Hallgass bele itt a "Végtelen utakon" című dalba!

A szerzemény megírásában pedig az énekesnőn kívül a magyar zenei élet több meghatározó alkotója, Toldi Miklós, Tövisházi Ambrus, Müller Péter és Szabó Benedek is részt vettek.

Odett így nyilatkozott a végeredményről:

"Talán soha nem fordult még velem elő ilyen szituáció a pályám során, hogy nagyjából kész volt egy dal, és a befejezése előtt pár pillanattal jött egy ötlet, hogy mi lenne, ha ez nem egy szóló track lenne, hanem egy duett. Ekkor nagyjából egyszerre mondtuk ki alkotótársaimmal Thuróczy Szabolcs nevét, aki miután elküldtük neki az anyagot, egyből igent mondott a közös munkára. Így született meg a 'Végtelen utakon', melynek már-már forgatókönyvszerűen pontos, csukott szemmel is jól látható, vagyis hallható dalszövege van. Nagy valószínűséggel ez egy olyan szerzemény, amit, ha meghallgatsz, Te is ugyanazt a mozit nézed, mint én, emiatt egyelőre klip nélkül képzelem el a sorsát, bármilyen magas labda is a színész partner benne."

Megjelent: 384 alkalommal
Holló Róbert

Legfrissebbek a szerzőtől:Holló Róbert

Kapcsolódó elemek