Nyomtatás
2021. december 21., Kedd 16:29

Állatok Karácsonya a Debreceni Állatkertben!

Írta:
Értékelés:
(0 szavazat)

A Debreceni Állatkert hosszú évekre visszatekintő és egyik legszebb hagyománya az Állatok Karácsonya, amelyet idén december 27-én tartanak.

Állatok-Karácsonya-a-Debreceni-Állatkertben! Állatok Karácsonya a Debreceni Állatkertben! | Online Rádió - Egy Lépéssel Közelebb Hozzád! _ LépésRádió

Az ünnepi rendezvényre ellátogatók számos lakó látványetetését tekinthetik meg, és közösen elkészíthetik a majmok kedvenc csemegéjét, a majomgombócot.

Az állatok mellett ezen a napon az őket jelképesen örökbefogadó állatkerti nevelőszülők is kitüntetett figyelmet kapnak; idei utolsó rendezvényével az intézmény szeretné meghálálni a tőlük kapott önzetlen támogatást, amely idén különösen nagy segítséget jelentett a mintegy 900 lakó folyamatos szakszerű ellátásában, tekintettel a május 1-ig tartó, 120 napos kényszerű zárvatartásra és az abból adódó bevételkiesésre. Az Állatok Karácsonyát megnyitó nevelőszülői értekezleten a kert munkatársai beszámolnak majd mindazokról kifutófejlesztésekről és az állatok életében bekövetkezett változásokról, amelyek az örökbefogadóktól érkezett támogatásokból valósulhattak meg az idei évben.

Részletes program:
www.zoodebrecen.hu

A látványetetéseken és foglalkozásokon való részvétel állatkerti belépővel díjmentes, továbbá hálájának jeléül az intézmény aznap ingyenes belépési lehetőséggel kedveskedik valamennyi örökbefogadónak.

Megjelent: 512 alkalommal
Holló Róbert

Legfrissebbek a szerzőtől:Holló Róbert

Kapcsolódó elemek