Nyomtatás
2021. december 18., Szombat 16:40

Joel Corry – I Wish (feat. Mabel)

Írta:
Értékelés:
(0 szavazat)

A többszörös BRIT Awards jelölt DJ/producer, Joel Corry nem áll le a slágergyártással: új kislemezzel tért vissza, ami ráadásul az első együttműködése a fantasztikus hangú popénekesnővel, Mabellel.
Hallgassátok meg itt a felvételt!

Joel-Corry-–-I-Wish-(feat.-Mabel) Joel Corry – I Wish (feat. Mabel) | Online Rádió - Egy Lépéssel Közelebb Hozzád! _ LépésRádió

A díjnyertes lemezlovas az utóbbi időben egyre nagyobb sikereket ért el a nemzetközi elektronikus zenei szcénában. A 2020-as nyár egyik legnagyobb slágerét is neki köszönhetjük: a „Head & Heart” című, MNEK-kel közös dala a Rádiós Top 40-es lista első helyét is letarolta itthon. Legutóbb a szintén sztár-DJ-vel, Jax Jones-szal kollaborált az „OUT OUT” kapcsán, amelyen nem mellesleg az alt-pop szupersztárral, Charli XCX-szel és a napjaink egyik legnépszerűbb rapperével, Saweetie-vel dolgozott együtt.

Joel ismét mesterien választott közreműködőt, hiszen újdonságában a svéd és brit gyökerű énekesnő, Mabel összetéveszthetetlen hangja csendül fel. Az „I Wish” Corry jellegzetes, feel-good, lüktető stílusában készült, szokás szerint addiktív motívumokkal tűzdelve.

Megjelent: 855 alkalommal
Holló Róbert

Legfrissebbek a szerzőtől:Holló Róbert

Kapcsolódó elemek