Nyomtatás
2021. december 04., Szombat 19:36

Coldplay x BTS - My Universe

Írta:
Értékelés:
(0 szavazat)

„Mindenki idegen valahol” - többek közt ezt olvashatták a felhasználók a Coldplay júliusi, albumbejelentő Instagram bejegyzésében. Chris Martinék azóta több leplet is lerántottak már érkező, kozmosz-tematikus, „Music Of The Spheres” című kiadványukról: az első single-t, a „Higher Power”-t például a NASA egyik űrhajósa hallgathatta meg először.
Nézzétek meg itt a színes lyric videót, amit pár óra alatt már 8 millióan láttak (de mire megnyitjátok a linket, ez a szám biztosan emelkedik)!

Coldplay-X-BTS-My-Universe Coldplay x BTS - My Universe | Online Rádió - Egy Lépéssel Közelebb Hozzád! _ LépésRádió

A Coldplay rég készített közös felvételt más előadóval, de erre az együttműködésre megérte várni - a „My Universe” egy éteri pophimnusz lett, amit hallgatva pár percig tényleg kizárhatjuk a külvilágot és elmerülhetünk saját univerzumunkban.

Habár a két különböző földrészről származó alkotó sok tekintetben eltérő zenei stílust képvisel, számos közös elemmel kapcsolódnak egymáshoz. A BTS idén februárban például a Coldplay egyik klasszikusával, a „Fix You” feldolgozásával lépett színpadra az MTV „Unplugged” című műsorában. Illetve a héttagú csapat szintén izgalmas megjelenési helyszínnek találta a bolygónkon kívüli végtelenséget, és az amerikai űrügynökség tagjainak következő, 2024-es Holdra vezető útjának lejátszási listájára több zenéjük is felkerült.

A „My Universe” azon kevés számok egyike, amelynek a Coldplay címet adott, hiszen a hamarosan közelgő albumon számos olyan dal hallható majd, amelyhez csupán egy-egy emojit rendeltek.

A többszörös Grammy-díjas csapat a modern pop-rock meghatározó alakja, akinek olyan slágereket köszönhetünk, mint a „Clocks”, a „Paradise”, vagy a Spotify-on 1,6 milliárd streamet generáló „Something Just Like This”. A legutóbbi korong, az „Everyday Life” is a rajongók hatalmas kedvence, rajta olyan felvételekkel, mint az „Arabesque” vagy az „Orphans”, amit a hazai rádiók is sokat pörgettek.

Megjelent: 650 alkalommal
Holló Róbert

Legfrissebbek a szerzőtől:Holló Róbert

Kapcsolódó elemek