Nyomtatás
2021. november 29., Hétfő 14:17

Macskát szoptatott egy nő a repülőgépen, nem tudták leállítani

Írta:
Értékelés:
(0 szavazat)

Hiába kérte egy légiutas-kísérő, tegye el a macskát, a nő nem állt le a táplálásával.

A háziállatok szeretetével sokan túlzásba esnek, egy amerikai légitársaság utasa egyértelműen.

Felkerült az internetre egy, a Delta Air Atlantába induló járatával kapcsolatos kép, a pilóta üzenetküldő rendszerébe volt felírva, hogy az egyik utas a személyzet többszöri kérésére sem volt hajlandó abbahagyni a macskája anyatejjel való szoptatását.

A 13A ülésen utazó utas a macskáját szoptatta, és nem rakta vissza a macskát a hordozójába az utaskísérő kérésének ellenére sem – idézi a news.com.au a repülőgép és a földi állomások közötti üzenetváltásból. A pilóta kérte, hogy leszállás után róják meg a nőt.

A Delta Air az elmúlt években éppen szigorította az érzemi támogatást nyújtó állatokra vonatkozó szabályait, mert majdnem megduplázódott az ehhez kapcsolódó incidensek száma. A kistestű kutyákat, macskákat az utasok továbbra is felvihetik, de végig az előttük levő ülés alatti részen a kennelben kell tartaniuk.

Az érzelmi támogatást nyújtó állatok körét korábban elég szabadon értelmezték az utasok, a Deltánál pulykát, siklót, kígyót, pókot is vittek fel ekként.

Az egyik leghíresebb ilyen állat Daniel kacsa, akit egy poszttraumás stressz szindrómában szenvedő 37 éves nőt kísért el a repülőútján még 2016-ban.Macskát szoptatott egy nő a repülőgépen, nem tudták leállítani

Megjelent: 620 alkalommal
Holló Róbert

Legfrissebbek a szerzőtől:Holló Róbert

Kapcsolódó elemek