Nyomtatás
2021. november 26., Péntek 23:15

Enrique Iglesias - Pendejo

Írta:
Értékelés:
(0 szavazat)

Megjelent Enrique Iglesias legújabb slágergyanús szerzeménye, a "Pendejo", ami a szupersztár tizenegyedik - és egyben talán utolsó - albumának gyümölcse.
Nézd meg itt a "Pendejo" című dal klipjét!

A karibi térség érzéki ritmusaiból szőtt "Pendejo" egy vérbeli romantikus himnusz, amely megragadja a kéj bódító érzését, a szívfájdalom pusztító kínját, és azt a mindent elsöprő erőt, amivel a szerelem oly gyakran megőrjít és lóvá tesz minket.

Erre utal a dal címe is, ami magyarul "hülyét" jelent.

A felvételhez egy klip is készült, melynek két főszereplője az énekes és egy mexikói színésznő, Renata Notni, akivel többek között olyan romantikus helyszíneken forgattak, mint a naplemente a Brooklyn híd lábánál.

A track megtalálható Enrique Iglesias szintén nemrég debütált, tizenegy dalt tartalmazó "FINAL (Vol.1)" című lemezén is, melyen olyan már befutott slágerekkel találkozhatunk, mint a Farruko közreműködésével készült nyári közönségkedvenc, a "Me Pase", vagy a Wisinnel közös "Duele El Corazon" című felvétel.

A kétnyelvű korong titokzatos címe miatt a rajongók máris heves találgatásokba bocsátkoztak azzal kapcsolatban, hogy vajon ez lesz-e a latin pop királyának utolsó albuma. A választ egyelőre nem lehet tudni, az azonban biztos, hogy ismét egy friss és pörgős alkotással gazdagodott az életmű.

Megjelent: 534 alkalommal
Holló Róbert

Legfrissebbek a szerzőtől:Holló Róbert

Kapcsolódó elemek