Nyomtatás
2021. november 21., Vasárnap 20:04

Sub Urban & Bella Poarch – INFERNO

Írta:
Értékelés:
(0 szavazat)

Bella Poarch megállíthatatlan! A különleges alt-pop énekesnő májusban jelentette meg debütáló „Build a B*tch” című trackjét, amivel azonnal világszintű ismertségre tett szert.
Filmvászonra illő, akciókkal teli videóklippel érkezett az "INFERNO", amit máris közel 50 millióan láttak. Nézzétek meg itt!

Sub-Urban-Bella-Poarch-–-INFERNO Sub Urban & Bella Poarch – INFERNO | Online Rádió - Egy Lépéssel Közelebb Hozzád! _ LépésRádió

Ezúttal az amerikai Sub Urban-nel dolgozott együtt, a közös munka végeredménye pedig egy hipnotikus kiadvány lett, amely egy hónap alatt máris 25 millió streamet generált Spotify-on.

A két fiatal zenész nem most kollaborált először: Sub Urban volt Bella első szólódalának producere, a zenei kémia pedig abszolút megvolt közöttük, és ez a tracken is érezhető volt! A „Build a B*tch” a YouTube-ot is felrobbantotta pár nap alatt.

Az új kollaborációban is érezhető, mennyire zseniálisan egészíti ki egymást a két előadó, az „INFERNO” egy formabontó és felejthetetlen felvétel lett.

Megjelent: 446 alkalommal
Holló Róbert

Legfrissebbek a szerzőtől:Holló Róbert

Kapcsolódó elemek