Nyomtatás
2021. november 15., Hétfő 21:17

Alle Farben (feat. KIDDO) – Alright

Írta:
Értékelés:
(0 szavazat)

A berlini DJ-producer, Alle Farben egy sor nemzetközi slágert követően készen áll úttörő karrierje következő fejezetének megkezdésére - itt az „Alright”, amit KIDDO-val közösen jegyez!
Nézzétek meg itt a felvétel klipjét!

Alle-Farben-(feat.-KIDDO)-–-Alright Alle Farben (feat. KIDDO) – Alright | Online Rádió - Egy Lépéssel Közelebb Hozzád! _ LépésRádió

2014-ben debütált első slágere, a „She Moves” óta napjaink egyik elsőszámú lemezlovasa Alle Farben. Magyarországon a rádiók és a fesztiválok közönsége is rajong érte.

A swing, techno és olykor még a klasszikus zene elemeit is ötvöző EDM sztár előszeretettel kollaborál: alkotott korábban közösen Robin Schulz-cal, James Blunt-tal, Steve Aokival, és az Icona Poppal is.

Legújabb trackjében pedig Svédország egyik legkreatívabb dalszerző-énekesnőjével, KIDDO-val működött együtt. Az „Alright” című, felemelő szám igyekszik átlendíteni egy szakításon.

Alle Farben bővebben kifejti a szerzemény hátterét:

„Zenei szempontból némileg hű voltam a gyökereimhez, egy kicsit kevesebb organikus hangszínnel, de továbbra is gondoskodom arról, hogy egyedi stílusjegyeket vigyek a felvételeimbe. Még mindig hallani a trombitát, továbbra is megmozgat, és igyekszem nyári érzést csempészni mindenki szívébe.”

A dal hangulatát fokozza a hozzá tartozó, szürreális házibulit bemutató videóklip, amelyben néhány szórakozó űrlény is feltűnik.

Megjelent: 493 alkalommal
Holló Róbert

Legfrissebbek a szerzőtől:Holló Róbert

Kapcsolódó elemek