Nyomtatás
2021. november 15., Hétfő 19:17

Josh és Betti feat. DJ Szatmári - Te csak játszol velem

Írta:
Értékelés:
(0 szavazat)

Megjelent Josh és Betti, valamint DJ Szatmári "Te csak játszol velem" című felvétele!
Nézd meg itt a "Te csak játszol velem" című dal videóját és amennyiben neked is tetszik a dal, akkor szavazz rá a Lépés Magyar Top 20-as listánkon!

A Josh és Jutta duóból sokak számára ismerős Josh, illetve a Desperado énekesnője, Betti idén új szintre emelték együttműködésüket: a közös dalok mellett gondoltak egy merészet, és egy élő zenekaros turnéra szánták el magukat. Az ötlet garantáltan sikerre volt ítélve, hiszen a fellépések alkalmával Josh és Jutta-, valamint Desperado-slágerek hallhatóak az eredetihez hasonló, bulizós verziókban, zenekari kísérettel, egymás dalaiban közreműködve. A közös produkció annyira sikeres startot vett, hogy nyár elejétől a formáció minden hétvégén élő koncertekkel járta az országot. Augusztus végétől pedig Betti véglegesen felhagyott a Desperadóban való énekesi és egyben frontemberi szerepével, és kizárólag az új zenekarra koncentrál.

A Josh és Betti formáció népszerűsége azóta is töretlen, a koncertnaptár megtelt, de közben sem tétlenkedtek. Készítettek egy közös dalt és klipet, melyben barátjuk, DJ Szatmári is tevékenyen részt vett, így született meg a "Te csak játszol velem" című szerzemény. A dal a megjelenés napján rögtön a felkapott hazai tartalmak top 20-as mezőnyében startolt a YouTube-on, és azóta is a legtöbbet nézett hazai videók között szerepel.

Megjelent: 1264 alkalommal Utoljára frissítve:2021. november 15., Hétfő 19:25
Holló Róbert

Legfrissebbek a szerzőtől:Holló Róbert

Kapcsolódó elemek