Nyomtatás
2021. november 10., Szerda 21:13

Tom Gregory - Footprints

Írta:
Értékelés:
(0 szavazat)

Tom Gregory az utóbbi évek egyik sikersztorija: a brit énekes-dalszerző karrierje folyamatosan ível felfelé, sorra hódítja meg a hazai és nemzetközi rádiókat, dalai pedig már több mint 400 milliós hallgatottságot generáltak a különböző digitális platformokon.
Érzelmekben gazdag klippel együtt érkezett az új single, nézzétek meg itt!

Tom-Gregory-Footprints Tom Gregory - Footprints | Online Rádió - Egy Lépéssel Közelebb Hozzád! _ LépésRádió

A 25 éves előadó 2017-ben robbant be a köztudatba a „Run To You”-val, azóta pedig olyan nagysikerű zenéket köszönhetünk neki, mint a „Fingertips”, vagy a VIZE-zal közös „Never Let Me Down”. Tavaly szeptemberben végre bemutatta első stúdióalbumát is, a „Heaven in a World so Cold”-ot, legutóbb pedig a felemelő „River”-rel lopta be magát a hallgatók szívébe.

Tom most új stílussal tért vissza, amiről így nyilatkozott: „Még év elején írtam a „Footprints”-et. Valami mással, nem tipikus ’Tom Gregory-hangzással’ akartam meglepni az embereket.”

A feszes tempójú, up-beat track valóban a tehetséges énekes új oldalát mutatja be, azonban a lendületes feeling ellenére a „Footprints” egy sokkal mélyebb történetet mesél el. Azt az érzést tárja elénk, amikor elhagy bennünket valaki és még évekkel később is hatással van ránk az adott személy.

Megjelent: 649 alkalommal
Holló Róbert

Legfrissebbek a szerzőtől:Holló Róbert

Kapcsolódó elemek