Nyomtatás
2021. november 09., Kedd 11:19

Perverznek nevezték, mert egy 28 évvel idősebb férfihoz ment hozzá, de ő visszavágott

Írta:
Értékelés:
(0 szavazat)

A 27 éves nő és 55 éves férje a YouTube-on ismerték meg egymást, és mindössze három hónapnyi járás után összeházasodtak. Rengeteg támadás érte a kapcsolatukat, de ők kitartottak, sőt még egy közös YouTube-csatornát is létrehoztak, amiben bizonyítják, működik a szerelmük.

Sarah-és-Darin-jól-érzik-magukat-együtt-Fotó-Profimédia Perverznek nevezték, mert egy 28 évvel idősebb férfihoz ment hozzá, de ő visszavágott | Online Rádió - Egy Lépéssel Közelebb Hozzád! _ LépésRádió

Minden a YouTube-on kezdődött, ahol Darin Henderson rátalált a nála 28 évvel fiatalabb Sarah YouTube csatornájára tavaly. Kommentelt, a lány válaszolt, ő is bekövette a férfi YouTube-csatornáját, majd kommunikálni kezdtek. Megnézték egymás YouTube-videóit, majd egyre többet beszélgettek. Egy idő után úgy érezték, hogy lelki társak, de a találkozás nem volt egyszerű, ugyanis tizenkét órányi autóútra laktak egymástól. Azonban eljött az a pont, amikor ez már nem lehetett visszatartó erő: Darin kocsiba vágta magát, Missouri államból Michiganbe vezetett, ahol öt órát beszélgettek, és azonnal érezték, hogy őket az ég is egymásnak teremtette – írja az au.lifestyle.yahoo.com.

Innentől kezdve a kapcsolatuk olyan intenzívvé vált, hogy három hónappal később, idén januárban össze is házasodtak, és azóta is boldogok, bár sok nehézség árán. Sarah-t rengetegen gyanúsították meg azzal, hogy csak a pénzéért kell neki Darin, de ő ezt kikéri magának, hiszen a férfinak nincs is olyan sok pénze.

A humoráért, a szeretetéért és a kedvességéért imádom őt, nem pedig a pénzéért – vallja a lány, akit az is idegesít, hogy a férjét sokan perverznek tartják azért, mert egy ennyivel fiatalabb nővel jár.

Darin-és-Sarah-nagyon-szerelmesek-Fotó-Profimédia Perverznek nevezték, mert egy 28 évvel idősebb férfihoz ment hozzá, de ő visszavágott | Online Rádió - Egy Lépéssel Közelebb Hozzád! _ LépésRádió

Pedig ő már felnőtt nőként választott párt, nem kamaszként. A szerelmüket a lány szüleinek is nehéz volt megemésztenie a nagy korkülönbség miatt, különösen az édesapjának, ám miután megismerték Darint, sokkal megértőbbé váltak. A pár egy közös YouTube-csatornát – AgeGapAdventures – indított, ahol azt mutatják meg, mennyire boldogok együtt.

Megjelent: 401 alkalommal Utoljára frissítve:2021. november 09., Kedd 11:28
Holló Róbert

Legfrissebbek a szerzőtől:Holló Róbert

Kapcsolódó elemek