Nyomtatás
2021. november 04., Csütörtök 20:14

Ella Henderson x House Gospel Choir x Just Kiddin - Risk It All

Írta:
Értékelés:
(0 szavazat)

A brit szupersztár, Ella Henderson ezúttal a House Gospel Choir és az elektro duó, Just Kiddin társaságában készítette el legújabb felvételét, a „Risk It All” pedig egy rádióbarát, vibráló dance-pop himnusz lett.
Hallgassátok meg az újdonságot itt!

Ella Henderson x House Gospel Choir x Just Kiddin - Risk It All

Az azonnali dúdolásra késztető vokálokkal és upbeat ritmusokkal felvértezett, felemelő újdonság arról szól, amikor egy régi kapcsolatnak adunk egy második esélyt.

„Amikor a Rudimental srácok bemutattak a House Gospel Choir-nek, tudtam, hogy mindenképp szeretnék majd együtt dolgozni a csapattal. Fantasztikus élmény volt velük és a Just Kiddin-nel kollaborálni ezen a számon” - mesélte a kétszeres BRIT Award-jelöl énekesnő. „Remélem titeket is annyira lelkesít majd ez a track, mint minket a stúdióban, amikor készítettük” - tette hozzá.

A különleges hangszínnel rendelkező hölgynek olyan bombákat köszönhetünk, mint a „Ghost", amelyet 2014-ben a One Republic énekesével, Ryan Tedderrel együtt írt, vagy a 2015-ös „Here For You” című Kygo sláger, amelyhez szintén ő kölcsönözte a hangját. Tavaly a világhírű Sam Feldttel karöltve szolgáltatták a nyár egyik legnagyobb slágerét: a „Hold Me Close” a slágerlisták élére került és a rádiók repertoárjának kihagyhatatlan darabjává vált.

Megjelent: 387 alkalommal
Holló Róbert

Legfrissebbek a szerzőtől:Holló Róbert

Kapcsolódó elemek