Nyomtatás
2021. október 06., Szerda 20:28

Fát ültettek az út közepén álló kátyúba

Írta:
Értékelés:
(0 szavazat)

Megunták, hogy soha senki nem akarja kijavítani a veszélyes úthibát, és megoldották.

YOUTUBE/WPLG LOCAL10

Nagy meglepetés érte a floridai Fort Meyers város egyik útjára ráforduló embereket szeptember első hetében: a már megszokott hatalmas kátyú helyén ugyanis egy fa jelent meg. Az út kellős közepén.

A helyi sajtóban megjelent beszámolók szerint a banánfát az út mellett álló egyik üzlet tulajdonosa ültette bele a kátyúba, miután megunta, hogy az úthibát senki sem hajlandó kijavítani. Bryan Raymond elmondta, azután ültette el a fát, hogy már többször is ő maga volt kénytelen cementtel feltölteni, hogy eltüntesse az úthibát, és úgy gondolta, egy fa igazán jól fel fogja hívni a figyelmet a veszélyes kátyúra.

A közelben dolgozó emberek a WPLG televízió híradójának elmondták, hogy rendszeresen mennek bele autók a kátyúkba, és sokszor hallják az ezzel járó hangos csattanást, és egyetértenek abban, hogy a helyzet tarthatatlan.

A faültetéses megoldás kapcsán azonban megoszlanak a vélemények. Van, aki szenzációs ötletnek tartja, mások úgy látják, hogy a fa miatt csak még nehezebb lett a közlekedés az úton.

A helyi hatóságok azonban csak széttárták a kezüket. Az illetékesek közölték a sajtóval, hogy a kérdéses útszakasz magánterületen áll, így nem az ő feladatuk a kátyúk kijavítása, és nem tudnak semmit tenni a probléma megoldására. A beszámolókból az nem derült ki, hogy kinek a feladata lenne az út karbantartása.

Megjelent: 767 alkalommal
Holló Róbert

Legfrissebbek a szerzőtől:Holló Róbert

Kapcsolódó elemek