Nyomtatás
2021. szeptember 24., Péntek 20:40

David Guetta x MistaJam x John Newman - If You Really Love Me (How Will I Know)

Írta:
Értékelés:
(0 szavazat)

Nem a véletlen műve, ha már ismerősen cseng David Guetta új dala: a producer ezúttal Whitney Houston ikonikus slágerét, a „How Will I Know”-t gondolta újra.
Hallgassátok meg a magával ragadó felvételt itt!

David Guetta x MistaJam x John Newman - If You Really Love Me (How Will I Know)

Guetta a hipnotikus alapon a világhírű brit DJ és rádiós műsorvezetővel, MistaJam-mal dolgozott együtt. Modern elektronikus beat-ek, oldschool zongora betétek és táncra késztető húzás dominál az eufórikus single-ben.

Hidegrázós vokállal lett teljes a szám, amiért a több rádiós megahitet is jegyző John Newman felel, akinek karakteres, pop-soul-os hangszíne elképesztő löketet ad a tracknek.

„Az első Whitney Houston album, amin a „How Will I Know” szerepelt, folyamatosan szólt a házban, ahol felnőttem. Még mindig megvan a bakelit!” - mesélte MistaJam. „Nagy rajongója vagyok David Guettának, fantasztikus, hogy végre együtt dolgozhatunk - különösen így, hogy John Newman is csatlakozott, akit már pályája kezdete óta van szerencsém követni és támogatni” - tette hozzá.

„Mindig is szerettem volna feldolgozni Whitney Houston klasszikusát, mivel a feleségemnek és nekem is nagyon különleges ez a dal. Fantasztikus volt új sztorit és érzéseket csempészni ebbe a már alapból elképesztő zenébe” - árulta el John Newman.

A szenzációs hármas tökéletes érzékkel nyúlt a kiadványhoz és adott hozzá mai dance-pop stílusjegyeket úgy, hogy az eredeti hangulat is megmaradjon benne.

Megjelent: 415 alkalommal
Holló Róbert

Legfrissebbek a szerzőtől:Holló Róbert

Kapcsolódó elemek