Nyomtatás
Értékelés:
(0 szavazat)

Indulj el! - Vezeti listánkat Szakács Gergő dala!

- Közzétéve szeptember 18, 2021

Ozd meg!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Az "Indulj el" az énekes első idei szóló megjelenése.
Nézd meg te is itt a dalhoz készült klipet és ha tetszik, szavazz rá a Lépés Magyar Top 20-as slágerlistánkon!

A szám a címadó népdalra épül, a témája az ember és a természet egymásra találása. A dal az Aktív Magyarország nyári, szintén Indulj el címet viselő kampányának fő eszköze, amellyel Magyarország legszebb tájaira, és a természetjárás örömére hívják fel a figyelmet.

"Magamtól sosem jutott volna eszembe egy népdalhoz nyúlni, de kifejezetten izgalmas folyamat volt. Örülök, hogy egymásra találtunk a dallal és a koncepcióval." - mondta Gergő.

A népdal-átdolgozás ötlete az Aktív Magyarország csapatához köthető, az "Indulj el" a nyári aktív turisztikai kampányuk fő eleme volt.

"Magamnak érzem a kampány célját, mivel kiskorom óta járom a természetet, és az életem szerves részének tartom a túrázást." - mondta a kampányról az énekes.

Az "Indulj el" egy hosszabb szünet után jelent meg. "Januárban kezdtünk el dolgozni a dalon Somogyvári Dániellel, ennyi ideig még nem készült megjelenés! Büszkék vagyunk a végeredményre, szerintünk ez az eddigi legkiforrottabb projektünk." - mondta az énekes.

A számhoz készült videó Gergő eddigi legnagyobb volumenű produkciója lett, amely hatalmas stábbal, több helyszínen forgott. A nagyszabású videót Emil Goodman rendezte. "Ahogy írtam a dalt, megjelent előttem a kép, ahogy egy égő ház előtt állok. A szám azzal az óriási feszültséggel indul, hogy ki akarok szabadulni a hétköznapok indusztriális mókuskerekéből, ezt szerettem volna képileg is érzékeltetni." - mondta Gergő. A tűz végül egy égő ajtókeret képében jelent meg a klipben, amely a természet bejárása és megismerése mellett egy globálisabb üzenettel záródik: "Fogadjuk el egymást, legyen az idegen vagy ismerős."

Megjelent: 85 alkalommal