Nyomtatás
2021. szeptember 18., Szombat 20:57

Indulj el! - Vezeti listánkat Szakács Gergő dala!

Írta:
Értékelés:
(0 szavazat)

Az "Indulj el" az énekes első idei szóló megjelenése.
Nézd meg te is itt a dalhoz készült klipet és ha tetszik, szavazz rá a Lépés Magyar Top 20-as slágerlistánkon!

A szám a címadó népdalra épül, a témája az ember és a természet egymásra találása. A dal az Aktív Magyarország nyári, szintén Indulj el címet viselő kampányának fő eszköze, amellyel Magyarország legszebb tájaira, és a természetjárás örömére hívják fel a figyelmet.

"Magamtól sosem jutott volna eszembe egy népdalhoz nyúlni, de kifejezetten izgalmas folyamat volt. Örülök, hogy egymásra találtunk a dallal és a koncepcióval." - mondta Gergő.

A népdal-átdolgozás ötlete az Aktív Magyarország csapatához köthető, az "Indulj el" a nyári aktív turisztikai kampányuk fő eleme volt.

"Magamnak érzem a kampány célját, mivel kiskorom óta járom a természetet, és az életem szerves részének tartom a túrázást." - mondta a kampányról az énekes.

Az "Indulj el" egy hosszabb szünet után jelent meg. "Januárban kezdtünk el dolgozni a dalon Somogyvári Dániellel, ennyi ideig még nem készült megjelenés! Büszkék vagyunk a végeredményre, szerintünk ez az eddigi legkiforrottabb projektünk." - mondta az énekes.

A számhoz készült videó Gergő eddigi legnagyobb volumenű produkciója lett, amely hatalmas stábbal, több helyszínen forgott. A nagyszabású videót Emil Goodman rendezte. "Ahogy írtam a dalt, megjelent előttem a kép, ahogy egy égő ház előtt állok. A szám azzal az óriási feszültséggel indul, hogy ki akarok szabadulni a hétköznapok indusztriális mókuskerekéből, ezt szerettem volna képileg is érzékeltetni." - mondta Gergő. A tűz végül egy égő ajtókeret képében jelent meg a klipben, amely a természet bejárása és megismerése mellett egy globálisabb üzenettel záródik: "Fogadjuk el egymást, legyen az idegen vagy ismerős."

Megjelent: 468 alkalommal
Holló Róbert

Legfrissebbek a szerzőtől:Holló Róbert

Kapcsolódó elemek