Nyomtatás
2021. szeptember 15., Szerda 22:17

Rudimental – Straight From The Heart feat. Nørskov

Írta:
Értékelés:
(0 szavazat)

A Rudimental több év után ismét nagylemezzel jelentkezik: az új, kétoldalas album „Ground Control” címmel 16 elképesztő felvételt sorakoztat fel szeptemberben.
Az újdonságot hallgassátok meg itt!

Rudimental – Straight From The Heart feat. Nørskov

A BRIT Awards nyertes formáció a korong előfutáraként már le is dobta ránk az első bombát „Straight From The Heart" címmel. A nyári életérzéssel felvértezett dance-pop track Doolally 1998-as, azonos című slágerének átirata, melyben a brit R&B énekes, Nørskov kollaborátorként szállítja a tökéletes vokálbetétet.

"Ezen a klasszikus garázs lemezen nőttünk fel, tombolva Doolally dalaira, aki egyébként korábban Amir (az egyik tag) mentora volt. Egy modern csavart akartunk adni ennek az ikonikus zenének" - árulta el a csapat.

A Rudimental hangzásvilág egyik izgalmas eleme a fúvósok használata, mely az új trackben is megtalálható. A csapat emellett egy táncolásra késztető bassline-nal, valamint könnyed és szellős house ritmusokkal vesz le minket a lábunkról.

A brit kollektívának olyan megaslágereket köszönhetünk, mint a „Waiting All Night”, a „Feel The Love” vagy éppen az Ed Sheerannel közös „Lay It All On Me”. Érdekesség, hogy a banda korongjain hallhattunk először olyan, mára már világszinten ismertté vált előadókat, mint Ella Eyre, John Newman vagy Anne-Marie.

Megjelent: 439 alkalommal
Holló Róbert

Legfrissebbek a szerzőtől:Holló Róbert

Kapcsolódó elemek