Nyomtatás
2021. szeptember 14., Kedd 20:51

Örökségnapi séták a Debreceni Állatkertben és Vidámparkban!

Írta:
Értékelés:
(0 szavazat)

Az ország első vidéki állatkertje és egyetlen vidámparkja a néhány éve megkezdett hagyományát folytatva idén is csatlakozik az Európai Kulturális Örökség Napjai kezdeményezéshez, amelynek célja, hogy elősegítse építészeti, régészeti és természeti örökségünk bemutatását.

Örökségnapi séták a Debreceni Állatkertben és Vidámparkban!

Az örökségnapok keretében az intézmény két történetiség-központú szakvezetéssel készül a szeptember 18-19-i hétvégére. Az érdeklődők szombaton a Vidámpark ipartörténeti emlékeivel, vasárnap pedig állatkert-történeti érdekességekkel ismerkedhetnek meg. Az egyenként körülbelül egyórás sétákon hiteles, szakértői forrásból és izgalmas anekdotákon keresztül bontakozik majd ki Debrecen egyik meghatározó kulturális- és szórakoztatóintézményének velünk élő múltja.

A kezdeményezés értelmében a vidámparki, illetve az állatkerti bejárattól 13:00-kor induló sétákon való részvétel díjmentes belépéssel biztosított, azonban 20 fős maximális létszámhoz, valamint előzetes, online jelentkezéshez kötött, amely az alább linkelt űrlap kitöltésével lehetséges. A regisztráció határideje szeptember 17. (péntek) 12:00.

Regisztráció a szombat 14:30-i vidámparki szakvezetésre: http://bit.ly/vidamparkiseta2021

Regisztráció a vasárnap 13:00-i állatkerti szakvezetésre: http://bit.ly/allatkertiseta2021

További részletek: http://oroksegnapok.gov.hu/

Megjelent: 584 alkalommal
Holló Róbert

Legfrissebbek a szerzőtől:Holló Róbert

Kapcsolódó elemek