Nyomtatás
2021. szeptember 14., Kedd 17:24

Rekordszámú zootáboros szerzett életre szóló állati élményeket a Debreceni Állatkertben!

Írta:
Értékelés:
(0 szavazat)

A Debreceni Állatkert idén nyáron immár 34. alkalommal rendezte meg nyári napközis élménytáborát, amelyen 8 turnus keretében minden eddiginél többen, összesen 450-en vettek részt.

A táborozók az intézmény zoopedagógusainak segítségével megismerkedtek az állatkerti kulisszák mögötti munka szépségével, többek között az állatgondozók és az állatorvos mindennapjaival, számos érdekességet megtudhattak a megannyi különleges lakóról, és bevezetést kaptak az élővilágot összefüggő rendszerként értelmező és környezettudatos szemléletmódba – mindezt játékos és interaktív formában.

Idei újdonságként hosszú évek után ismét visszatért a programba a Hortobágyon tett kirándulás, de a hagyományokhoz híven az országban egyedülálló Vidámpark játékgépei is gondoskodtak arról, hogy a Nagyerdő szívében töltött napok igazán önfeledten és emlékezetesen teljenek. Az intézmény bízik benne, hogy a táborozók az ott szerzett élmények nyomán számos új ismeret birtokában és újult erővel vágnak neki az idei tanévnek, amelyhez ezúton sok sikert kíván nekik, és szeretettel várja majd visszatérő és újdonsült zootáborosait a jövő évi kicsengő után. Addig is ösztönzésül nagy örömmel jelenti be, hogy a 2021/2022-es tanév végén ismét megjutalmazza majd a kitűnő tanulókat, ennek részleteiről pedig hamarosan hírt ad.

Megjelent: 406 alkalommal
Holló Róbert

Legfrissebbek a szerzőtől:Holló Róbert

Kapcsolódó elemek