Nyomtatás
2021. szeptember 13., Hétfő 12:39

Kiesett 20 év a férfi életéből, miután egy nap felébredt

Írta:
Értékelés:
(0 szavazat)

Feleségére, gyerekeire sem emlékszik.

Kiesett 20 év a férfi emlékezetéből - Képünk illusztráció (Fotó: Getty Images)

A texasi, 37 éves Daniel Porter tavaly nyáron ébredés után konstatálta, hogy egy vadidegen nő fekszik mellette az ágyban, és egyébként sem tudja, hogy hol van. Nem egy erősen sikerült este másnapjáról volt szó, a férfiről ugyanis kiderült, hogy körülbelül 20 év esett ki az emlékezetéből – írja a Metro brit bulvárlap.

Porter feleségének, Ruth-nak hosszasan kellett győzködnie a párját, hogy ő valóban a felésége, nem pedig az elrablója. A férfi egyáltalán nem emlékezett tízéves lányára, Libby-re sem, végül a szülei segítségével sikerült egy kicsit megnyugtatni, róluk ugyanis maradt néhány emléke, még a középiskolai időkből.

A férfi azt hitte, hogy 1999-et írunk és lassan indulnia kell a gimnáziumba. Az ijesztő eset egy különleges agyi elváltozás miatt alakulhatott ki, és bár Porter most épp azon dolgozik, hogy minél többet visszanyerjen az emlékei közül, még mindig nem emlékszik az esküvőjére és kislánya születésére sem.

Az első napon Ruth segített férjének felöltözni, aki azt hitte, az előző estét egy idegen nő ágyában fejezte be, aki most a férje ruháit akarja ráadni – bár végül is ez így is volt.

Az orvosok először azt mondták, átmeneti amnéziája van, ami általában 24 óra elteltével elmúlik – igaz, ez azóta sem történt meg.

A fülészként dolgozó férfinak a munkáját is fel kellett függesztenie, mivel nem emlékszik az orvosi tanulmányaira sem, de a 2001. szeptember 11-i terrortámadást is elfelejtette.

Egy érdekes tünetként kiderült, hogy Porter ízlése is megváltozott, egy csomó kedvenc étele helyett most már más dolgokat szeret enni. Egy dolog nem változott, aminek a felesége nagyon örül: ugyanolyan maradt a humorérzéke, mint amilyen mindig is volt.

Megjelent: 631 alkalommal
Holló Róbert

Legfrissebbek a szerzőtől:Holló Róbert

Kapcsolódó elemek