Interjúink

Play
Play
Play
Play
Play
Play
Play
Play
Play
Play
Play
Play
Play
Play
previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider
  mystat
mystat
Értékelés:
(0 szavazat)

Kiesett 20 év a férfi életéből, miután egy nap felébredt

- Közzétéve szeptember 13, 2021

Ozd meg!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Feleségére, gyerekeire sem emlékszik.

Kiesett 20 év a férfi emlékezetéből - Képünk illusztráció (Fotó: Getty Images)

A texasi, 37 éves Daniel Porter tavaly nyáron ébredés után konstatálta, hogy egy vadidegen nő fekszik mellette az ágyban, és egyébként sem tudja, hogy hol van. Nem egy erősen sikerült este másnapjáról volt szó, a férfiről ugyanis kiderült, hogy körülbelül 20 év esett ki az emlékezetéből – írja a Metro brit bulvárlap.

Porter feleségének, Ruth-nak hosszasan kellett győzködnie a párját, hogy ő valóban a felésége, nem pedig az elrablója. A férfi egyáltalán nem emlékezett tízéves lányára, Libby-re sem, végül a szülei segítségével sikerült egy kicsit megnyugtatni, róluk ugyanis maradt néhány emléke, még a középiskolai időkből.

A férfi azt hitte, hogy 1999-et írunk és lassan indulnia kell a gimnáziumba. Az ijesztő eset egy különleges agyi elváltozás miatt alakulhatott ki, és bár Porter most épp azon dolgozik, hogy minél többet visszanyerjen az emlékei közül, még mindig nem emlékszik az esküvőjére és kislánya születésére sem.

Az első napon Ruth segített férjének felöltözni, aki azt hitte, az előző estét egy idegen nő ágyában fejezte be, aki most a férje ruháit akarja ráadni – bár végül is ez így is volt.

Az orvosok először azt mondták, átmeneti amnéziája van, ami általában 24 óra elteltével elmúlik – igaz, ez azóta sem történt meg.

A fülészként dolgozó férfinak a munkáját is fel kellett függesztenie, mivel nem emlékszik az orvosi tanulmányaira sem, de a 2001. szeptember 11-i terrortámadást is elfelejtette.

Egy érdekes tünetként kiderült, hogy Porter ízlése is megváltozott, egy csomó kedvenc étele helyett most már más dolgokat szeret enni. Egy dolog nem változott, aminek a felesége nagyon örül: ugyanolyan maradt a humorérzéke, mint amilyen mindig is volt.

Megjelent: 25 alkalommal

Új hozzászólás

Kérjük töltsön ki minden kötelező mezőt, amit csillag (*) jelöl. A HTML használata nem engedélyezett.

Online Rádió - Partnerek

Streema - Online Radio Stations

Online
rádiók gyűjteménye


Megamix Tracker


Dumanet Chat - www.dumanet.hu


szuperpiac.hu


Plixapp kft


hu.jobsora.com