Interjúink

Play
Play
Play
Play
Play
Play
previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider
  mystat
mystat
Értékelés:
(0 szavazat)

Egy görögdinnyével próbálta ki a férfi, milyen a terhesség: “Azt hittem sokkal könnyebb lesz"

- Közzétéve szeptember 09, 2021

Ozd meg!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

A TikTok felhasználó egy nagy görögdinnyét erősített a hasához, és két kisebb sárgadinnyét a mellkasához, ezzel mímelve a terhességet.

A terhesség minden nőnek más: van, aki könnyen viseli, és van, akit jobban megvisel. Egy férfi nemrég úgy döntött, hogy kipróbálja, milyen érzés lehet terhesnek lenni. Az ausztrál influencer több réteg fóliával a hasához erősített egy hatalmas görögdinnyét és két kisebb sárgadinnyét a mellkasához. Azok, akik valóban voltak már terhesek, valószínűleg érvelhetnének azzal, hogy némi gyümölcsöt kötözni a testünkhöz, még messze nem ugyanaz az élmény, de a férfi úgy döntött, kipróbál néhány dolgot, és készített pár vicces videót, amiket több millióan néztek meg.

Maitland Hanley Brisbane-ből megpróbálta kideríteni, mit élhet át párja, Jessica, aki éppen közös gyereküket várja. Hanley „terhességi kalandja” már rögtön az elején nehezen indult, és az első videóban már az is problémát okoz neki, hogy felkeljen az ágyból. A férfi a videó végén bevallja: „Azt hittem, sokkal könnyebb lesz.” Egy másik videóban a földről próbál meg felállni, de ezzel sem boldogul valami jól. A harmadik videóban a cipőhúzással gyűlik meg a baja, majd a fürdőkádból próbál kimászni, fekvőtámaszozik, sőt, még a McDonald’s-ba is elmegy, mert úgymond „kívánós.”

A rövid kísérlet nehéznek bizonyult, de a férfi elismeri, hogy egy előnyt azért talált a hatalmas görögdinnye-pocakban: az nagyszerűen funkcionált asztalként. Néhány terhes anyuka is hozzászólt a videóihoz. Az egyikük azt írta: „A terhes has nagyszerű asztal. Egészen addig, amíg a baba úgy nem dönt, hogy rúgni kezd, és rajtad köt ki az italod.” Egy másik nő pedig megjegyezte: „Örülök, hogy valaki végre sárgadinnyékkel is kiegészítette ezt a trendet, ez sokkal realisztikusabbá teszi. Az még legalább plusz 6 kiló.”

Egy harmadik anyuka pedig az ágyból való felkeléshez adott tanácsot: „Csak el kell rá szánnod magadat. Határozottan gurulj, és ha kell, kapaszkodj az ágy szélébe.” Az autós videóra pedig egy másik anyuka ezzel válaszolt: „Rendben, most adj hozzá még egy görögdinnyét. Én ikrekkel voltam terhes, és a 30. héten abba kellett hagynom a vezetést, mert nem fértem be a volán mögé."

Bár Maitland hamis terhessége csak egy kis szórakozás volt, mégis fontos emlékeztetőül szolgál arról, min mennek keresztül a nők a terhesség alatt, még ha csak felszínesen is sikerül ezt bemutatnia.

A terhességgel kapcsolatban rengeteg a megbélyegzés, úgy tűnik, mindenki jobban tudja, mit szabad, és mit nem, a családtagok és a barátok mind különböző tanácsokat adnak, közben pedig a hormonok is szerepet játszanak a hangulatváltozásokban, és természetesen az egész test komoly fizikai változásokon megy keresztül.

@maitlandhanley

Man tries being pregnant for a day 😂 #fyp #watermelonchallenge #watermelonbaby #pregnantbelly #pregnantman

♬ Oliver Twist – ArrDee

A nő párja azonban segíthet neki, megkönnyítheti ezt a folyamatot, és kimutathatja az elismerését a partnere iránt, aki éppen egy új életet hoz a világra. Ugyanakkor Maitland példája arra is felhívja a figyelmet, hogy az anyaság nem való mindenkinek, ezért alaposan meg kell fontolni ezt a döntést.

Megjelent: 44 alkalommal

Új hozzászólás

Kérjük töltsön ki minden kötelező mezőt, amit csillag (*) jelöl. A HTML használata nem engedélyezett.

Online Rádió - Partnerek

Streema - Online Radio Stations

Online
rádiók gyűjteménye


Megamix Tracker


Dumanet Chat - www.dumanet.hu


szuperpiac.hu


Plixapp kft


hu.jobsora.com