Interjúink

Play
Play
Play
Play
Play
Play
Play
Play
Play
Play
Play
Play
previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider
  mystat
mystat
Értékelés:
(0 szavazat)

HolyChicks – Filmszakadás

- Közzétéve szeptember 05, 2021

Ozd meg!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pörgős pop-rock számmal jelentkezett Budapest legvagányabb csajbandája!
A lendületes dal klipjét itt tudjátok megnézni!

HolyChicks – Filmszakadás

A dal még akkor jelent meg, amikor véget ért a házibulik korszaka - amelyből nem titkoltan merítettek ihletet a lányok -, és meg kezdődött a nyári fesztiválszezon, az pedig biztos, hogy a felszabadult szórakozáshoz elegendő muníciót nyújt legújabb, „Filmszakadás” című szerzeményük, még így az ősz kezdetén is.

„A dal egy őrült éjszaka hangulatát idézi. Szövegében az ilyenkor elhangzott tipikus mondatok egyre hiányosabban ismétlődnek, és válnak káosszá, mint amikor másnap próbáljuk felidézni az eseményeket, összerakni az este puzzle darabjait. Aki már bulizott velünk, tudja miről van szó, aki nem, az tuti kedvet kap hozzá” - mondta Hunyadkürti Éva énekes-szövegíró.

Az eddigieknél jóval rockosabb, punkosabb zenei irány remek összhangban van a dal mondanivalójával, így egyértelmű volt, hogy a hozzá tartozó klip sem szólhat másról, mint az „ereszd el a hajam” életérzésről.

„A házibulink helyszíne ezúttal a Szimpla kert volt, ahol a tőlünk nem annyira szokatlan módon a zenekar elszabadult és kirúgta a ház oldalát! A jeleneteket Makk Vata álmodta meg és Rajnai Gábor kapta lencsevégre. A forgatás egyrészt nagyon sok nevetéssel járt a bulijelenetek felvétele közben, másrészt nem kis koncentrációt is igényelt, amikor visszafele kellett mozognunk és beszélnünk” - mesélte Lahucsky Kriszti, a zenekar gitárosa.

A HolyChicks minden tagja feketeöves zenész, bemutatkozó albumuk 2019-ben jelent meg „Ezmáraz” címmel, amin olyan számok kaptak helyet mint a „Szabadon” vagy a „Pillangóhatás”, amivel a Dal 2020-ban egészen az elődöntőig meneteltek. A zenekar június 24-én az A38-on adja első koncertjét a pandémia után a The PinUps társaságában, majd a Művészetek Völgyében is találkozhattok a lányokkal, ha kedvet kaptatok a filmszakadásos estékhez.

Megjelent: 34 alkalommal

Új hozzászólás

Kérjük töltsön ki minden kötelező mezőt, amit csillag (*) jelöl. A HTML használata nem engedélyezett.

Online Rádió - Partnerek

Streema - Online Radio Stations

Online
rádiók gyűjteménye


Megamix Tracker


Dumanet Chat - www.dumanet.hu


szuperpiac.hu


Plixapp kft


hu.jobsora.com