Interjúink

Play
Play
Play
Play
Play
Play
Play
Play
Play
Play
Play
previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider
  mystat
mystat
Értékelés:
(0 szavazat)

Audiopoeta – Nagylány

- Közzétéve szeptember 05, 2021

Ozd meg!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Belényi Mihály, azaz Audiopoeta az elmúlt időszak komolyabb hangvételű megjelenései után most ismét egy könnyedebb témát feszeget.
Íme itt a "Nagylány" című dal, nézzétek meg a klipet itt!

Audiopoeta – Nagylány

„Nagylány” című szerzeményének köszönhetően több értelemben is a lányoké lett a főszerep Misi életében, szerelemről azonban szó sincs!

„A legújabb dalunk egy se veled, se nélküled szeretői kapcsolatról szól. Van, hogy működik a kémia, de semmi más. Olyankor csak a vonzódás köt össze minket és nem akarjuk túlagyalni, csak az ösztöneinkre bízzuk magunk” - mesélte Audiopoeta.

Forró hangulatú image klip is forgott az újdonsághoz, amiben a zenekar új női tagja, Gesztesi Alexandra énekesnő is bemutatkozik. Misi és banda már hónapok óta együtt dolgozik vele, de a közönség most hallhatja és láthatja őt először.

„A videóklipet nem szerettük volna túlgondolni. A cél az volt, hogy legyen egyszerű, letisztult és szenvedélyes, mint egy könnyed kapcsolat, de még a korhatáros kategórián belül. A jól bevált csapattal dolgoztunk, Makk Vata volt a rendező, Jónás Jácint pedig az operatőr, és ha egyet kívánhatnék a jövőre akkor az az lenne, hogy csak ilyen forgatásokra kelljen járnom!” - tette hozzá.

A Belényi Mihály nevével összefonódó Audiopoeta egy igazán különleges színfolt a hazai zenei szcénában. Formabontó, szókimondó, könnyed, humoros, olykor melankolikus szövegei és megjegyezhető dallamai teszik egyrészt egyedivé, másrészt emberközelivé a produkciót. Zeneileg is kifejezetten színes a paletta: a rap, hip-hop és pop stílusjegyek mellé kiváló érzékkel csempész elektronikus, dubstep, rock, vagy épp népzenei elemeket dalaiba. Zenekarával nyártól újra színpadra áll, és ősszel az eddigi legnagyobb koncertjére készül, amelyről hamarosan minden követője hallani fog.

Megjelent: 35 alkalommal

Új hozzászólás

Kérjük töltsön ki minden kötelező mezőt, amit csillag (*) jelöl. A HTML használata nem engedélyezett.

Online Rádió - Partnerek

Streema - Online Radio Stations

Online
rádiók gyűjteménye


Megamix Tracker


Dumanet Chat - www.dumanet.hu


szuperpiac.hu


Plixapp kft


hu.jobsora.com