Nyomtatás
2021. szeptember 04., Szombat 21:46

YA OU – Kiakasztottál

Írta:
Értékelés:
(0 szavazat)

Ya Ou egy vicces, egyben őszinte felvétellel készül meghódítani a rádiós játszási listákat!
Nézzétek meg a „Kiakasztottál” klipjét itt!

YA OU – Kiakasztottál

A dalt az énekes-dalszerző három évvel ezelőtt kezdte el írni Szabó Marci gitárossal, de akkor nem fejezték be. Nemrégiben azonban Ya Ou elővette, és újragondolta a dallamot.

„Sikerült kigurítani egy olyan ének témát, ami teljesen más volt, mint az előző és mindkettőnket magával ragadott”- mesélte az előadó.

A végeredmény egy jól kiforrott, lüktető popdal lett: a pezsgő alap remekül egészül ki a humoros dalszöveggel.

Természetesen nem érkezhet klip nélkül az újdonság: szórakoztató videóban tűnik fel Ya Ou, amelyben színészi képességeit is megvillantja.

„Nagyon sok komoly dolog történt most az elmúlt másfél évben, ami mély mondanivalójú dalokat szült. Én ezt a részét most elengedtem: felvettük a humor, a játék és irónia vonalát, és kifejezetten elégedett vagyok a végeredménnyel! „Kell ez is!”, „Ez is én vagyok!”, „Imádok bolondozni!”- végig ezek a mondatok jártak a fejemben. Ezzel a zenével és a hozzá készült klippel jó hangulatot szeretnék varázsolni a „depiostrom” közepette, feldobni másokat és persze magunkat is. Szerintem pont jó az időzítés”- mondta Ya Ou.

Ya Ou 2019-ben a második helyen végzett a népszerű Sztárban sztár leszek! című műsorban, azóta pedig folyamatosan jobbnál jobb trackekkel jelentkezik: Pribelszki Norbival közös „Találkoznánk” című kollabja közönségkedvenc lett, szerelmével, Békefi Vikivel pedig érzelmes duetteket jelentet meg. Legutóbb IMRIK-kel hozott ki közös single-t „Lehet-e még” címmel.

Megjelent: 395 alkalommal
Holló Róbert

Legfrissebbek a szerzőtől:Holló Róbert

Kapcsolódó elemek